Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Clipe emoţionante! O fetiţă din Siria, învăţată de tată să radă atunci când cad bombe

Publicat:

Lumea intreaga a fost emotionata, dupa ce un video a ajuns viral pe internet. In imaginile postate in mediul online, o fetita de numai cativa anisori este invatata de tata sa rada atunci cand cad bombele, familia traind in Siria.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tina Duceac, clipe de panica intr-un metrou din București. Ce a pațit frumoasa actrița din Lia, de fața cu toata lumea

14:50, 22.04.2024 - Tina Duceac, tanara actrița din Lia - Soția soțului meu, a fost protagonista unui moment ingrijorator la metrou. Frumoasa vedeta a povestit tot ce s-a intamplat pe rețelele sociale si a marturisit ca acesta este motivul pentru care sa mearga singura cu mijloacele de transport in comun.

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cele 66 de țari interzise pentru turiști. Statele care intrat și statele care au ieșit de pe Lista neagra

23:40, 06.04.2024 - Lumea este un loc mult mai periculos decat in urma cu cinci ani, o cincime dintre țari fiind acum considerate nesigure pentru a fi vizitate. Lumea este plina de pietre prețioase culturale și istorice care au fost candva deschise tuturor. Fie ca este vorba de splendoarea romana din Palmira, de baletul…

Cele mai periculoase 66 de țari pentru turism: Ce state au fost adaugate pe lista neagra

09:25, 06.04.2024 - Lumea este un loc mult mai periculos decat in urma cu cațiva ani, o cincime dintre state fiind astazi considerate periculoase pentru a fi vizitate. Potrivit Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare (FCDO), țari precum Siria, Rusia, Liban și alte 63 de sunt nesigure pentru calatorii…

„Fetița Zurli”, marturisiri emoționante dupa ce a spus adio trupei: „Mi s-a spus ca lumea nu este interesata de Vero Caliman”

14:40, 22.03.2024 - „Gașca Zurli”, grupul fondat de Mirela Retegan, se afla in centrul unui scandal uriaș. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a anunțat ca parasește grupul, Vero Caliman, cea care a dat viața indragitului personaj „Fetița Zurli”, a publicat un mesaj emoționant pe contul sau de Facebook.

O fetița de doi ani a trecut prin clipe de groaza, dupa ce a fost rapita de tata. Individul a amenințat ca o omoara

13:06, 12.02.2024 - Un incident grav a avut loc in Vrancea, unde un barbat beat s-a certat cu concubina lui și a plecat cu un copil de doi ani. Un barbat din Vrancea s-a ales doar cu dosar penal pentru amenințare, dupa ce sambata a facut un scandal monstru. El a venit acasa beat și și-a amenințat concubina […] Articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?