Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A urcat pe scenă la "Te Cunosc de Undeva", iar Vârciu a crezut ca nu vede bine. "Semeni cu Adelina Pestrițu, fata aia care l-a făcut celebru pe Liviu"

Publicat:

În prima editie din sezonul noua al celebrului show " de Undeva" George a cântat melodia interpretata de Rihanna - "Don't stop the music".

Dupa ce a terminat de cântat, Geoge a fost victima unor glume între prezentatorul emisuniii, si , partenerul lui Liviu Vârciu. Atunci când Cosmin i-a spus ca seamana lui George cu , Andrei nu s-a putut abtine si a exclamat: "A, fata aia care l-a facut celebru pe Liviu, nu?". Spectatorii si juratii au început sa râda…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat in Dan Spataru. Au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”

22:11, 04.05.2024 - In ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva au fost momente spectaculoase, așa cum este și cel pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua au primit provocarea de a intra in pielea lui Dan Spataru și au cantat piesa „Tu, eu și-o umbrela”.

Florin Ristei și fratele lui au cantat impreuna pe scena, la Sala Palatului. Ce dedicație emoționanta i-au facut mamei lor

16:26, 10.03.2024 - Florin Ristei și fratele sau mai mare, Dan, au cantat impreuna la concertul arstilui de la Sala Palatului. Ce a aparut pe scena in timpul momentului extrem de emoționant, dedicat mamei lor. Spectatorii au scos telefoanele și au inceput imediat sa filmeze.

Jo si Liviu aduc Bollywood-ul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

11:56, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibi

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Motivul pentru care fiul lui Romica Țociu s-a mutat de acasa. Ce spune comediantul despre decizia luata de Catalin și familia lui / VIDEO

22:55, 20.02.2024 - Romica Țociu vorbește despre motivul pentru care fiul sau, Catalin, impreuna cu familia s-au mutat din casa comediantului. Cum se descurca concurentul Te Cunosc de Undeva fara nepoții alaturi de care se trezea in fiecare dimineața.

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Bogdan de la Ploiești, moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena: „Adevarata mea avere...” / VIDEO

14:00, 15.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut parte de un moment special alaturi de mama lui. Artistul a urcat-o pe scena și a transmis faptul ca ea este toata averea pe care el o are. Iata ce videoclip a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare alaturi de femeia care i-a dat viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?