Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste - Nelu Tătaru, informații de ultimă oră despre tânăra din Mehedinţi care a fost incendiată

Publicat:

, , a declarat ca starea fetei in varsta de 17 ani din Mehedinti, care a fost incendiata de un barbat eliberat dupa 25 de ani de detentie, este critica, iar prognosticul medicilor este rezervat avand in vedere gradul de arsura si suprafata afectata. a fost intrebat luni, la Digi24, care este starea de sanatate a fetei incendiate.

“A fost transferata la . Starea ei este critica, pronosticul este rezervat avand in vedere si gradul de arsura si suprafata”, a explicat ministrul Sanatatii, conform news.ro.

Incidentul s-a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Credem ca acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevazut criza din 2008 vine cu vesti si mai proaste decat in urma cu 16 ani

10:25, 08.05.2024 - Cele doua mari conflicte armate de la nivel mondial, din Ucraina si Israel, au provocat crize financiare aproape fara precedent. Reperul este anul 2008. Economistii sustin ca n-am ajuns inca intr-o faza similara, dar nici nu suntem departe. Un renumit economist, David Rosenberg, care a prezis ultima…

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Membrii trupei Phoenix au anunțat vești proaste privind starea de sanatate a lui Nicu Covaci

18:55, 09.04.2024 - Trupa Phoenix a dat publicitații o declarație cu privire la starea de sanatate a membrului lor, Nicu Covaci, oferind vești delicate in legatura cu situația acestuia. In cadrul comunicatului, membrii trupei au confirmat ca au primit rezultatele finale ale

Vești proaste pe plan economic! Scade producția de carbune

23:10, 01.04.2024 - Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?