Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valea Jiului: Dificultăți în alimentarea cu apă potabilă din cauza ploilor abundente

Publicat:

In ultimele zile a plouat torențial in Valea Jiului. Cantitațile de apa cazute pun probleme operatorului de apa din Valea Jiului. Sute de abonați ai nu vor avea apa potabila. Este vorba, in principal, de cei care locuiesc la etajele superioare ale imobilelor. Presiunea apei este foarte scazuta.

Din cauza turbiditații mari la stația Taia, alimentarea cu apa la etajele superioare va fi afectata din punct de vedere al presiunii.

Colaborator

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe gospodarii din comuna Buntești au fost inundate in urma ploilor abundente

09:35, 09.05.2024 - In dupa-amiaza și seara zilei de miercuri, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Crișana” au intervenit pentru inlaturarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice periculoase manifestate in sud-estul județului.

Alerta in Țara Moților - Drum național surpat din cauza ploilor din ultimele ore

07:20, 24.04.2024 - Un segment de 100 de metri al drumului național DN 74A Abrud-Boncești s-a surpat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, in localitatea Carpiniș, județul Alba. In restul țarii, se circula bine, cu excepția intrarii in Capitala al A1, unde e aglomerație.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

Traficul rutier in Suedia a fost blocat din cauza ninsorilor abundente

09:05, 04.04.2024 - Mai multe autostrazi importante din sudul Suediei au fost blocate miercuri noapte din cauza ninsorilor abundente. Automobilistii si soferii de camioane au stat in trafic timp de peste 10 ore, relateaza AFP. Suedia s-a confruntat cu o racire brusca a vremii si ninsori abundente in cea mai mare parte…

5 strazi din Aiud fara apa potabila, din cauza unei avarii la conducta de alimentare

14:10, 29.02.2024 - Apa CTTA Alba a transmis ca din cauza unei avarii produsa la conducta de alimentare, 5 strazi din Aiud au ramas joi, 29 februarie 2024, fara apa potabila. „SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Aiud informeaza consumatorii ca in data de 29.02.2024, furnizarea apei va fi intrerupta in localitatea Aiud pe strazile:…

Locuitorii din Saliștea, fara apa potabila joi, din cauza precipitațiilor abundente din ultimele zile

15:10, 15.02.2024 - Locuitorii din Saliștea, fara apa potabila joi, din cauza precipitațiilor abundente din ultimele zile Locuitorii din Saliștea, fara apa potabila joi, din cauza precipitațiilor abundente din ultimele zile Locuitorii din Saliștea au ramas joi, 15 februarie, fara apa potabila din cauza ploilor abundente…

Primaria Aiud: „Am informat constructorul despre problemele aparute din cauza ploilor, la Baza Sportiva”

20:10, 14.02.2024 - Primaria Municipiului Aiud a transmis ca a anunțat constructorul, cu privire la problemele aparute la Baza Sportiva, din cauza ploilor abundente, cazute zilele trecute.  „Urmare a ingrijorarilor exprimate in spațiul public și pentru o corecta informare va facem cunoscut: – Baza sportiva beneficiaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?