Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați, într-o situație dramatică. Agentul lui McClain strânge fonduri pentru a-i aduce familia la Brăila!

Publicat:

Unul dintre baschetbaliștii americani injunghiați, intr-o situație dramatica. Agentul lui McClain strange fonduri pentru a-i aduce familia la Braila! Clive Williamson, de la C.M.W Sports Management, agentul lui Jospeh McClain, unul dintre cei doi baschetbaliști americani injunghiați, in urma cu o saptamana, a inițiat o strangere de fonduri pe un site specializat, propunandu-și sa adune 20.000 de dolari. Banii ar fi necesari pentru ca familia lui McClain sa poata veni in Romania, dar și pentru recuperarea medicala a sportivului, atunci cand va ajunge in SUA, informeaza debraila.ro. „Am aprecia…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE. Doi polițiști de frontiera, injunghiați de un traficant de migranți, pe Autostrada Timișoara - Arad

19:35, 01.05.2024 - In timpul unui flagrant, organizat de polițiștii de frontiera pentru a prinde mai mulți migranți și calauzele acestora, doi dintre oamenii legii au fost injunghiați de unul dintre suspecți. Aceștia au fost transportați de indata la Spitalul Județean din Timișoara.

PSD ataca pe toate fronturile. Gabriela Firea pune tunurile pe Nicușor Dan: 'Praf in ochi / Taie panglici pe proiectele noastre cu fonduri europene'

18:50, 09.04.2024 - PSD ataca pe toate fronturile. Dupa ce Marcel Ciolacu l-a atacat pe Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea a pus tunurile pe Nicușor Dan. „Atata dispreț cat a fost in acești patru ani in Capitala nu a fost niciodata in peste 30 de ani de la Revoluție”, a spus Firea.

Pedeapsa incredibila pentru cuțitarul care a transmis live in timp ce a injunghiat un polițist / Agentul l-a iertat!

22:50, 04.04.2024 - Un an și trei luni – asta e pedeapsa primita de un cuțitar extrem de periculos, care a premeditat uciderea unui polițist și a transmis live, pe un site de socializare, cum l-a injunghiat pe un agent aflat la munca, in Secția 9 din Capitala.

„PNRR:Fonduri pentru Romania moderna si reformata” - „Intarirea capacitatii ...

11:05, 22.03.2024 - UAT - Judetul Suceava, prin Consiliul Judetean Suceava, in parteneriat cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" Suceavaderuleaza proiectul intitulat „Intarirea capacitatii institutionale pentru reducerea riscului de infectii nosocomiale la Spitalul Judetean de ...

Cercetatorii americani au identificat noi anticorpi care tintesc „partea intunecata” a unei proteine a virusului gripal

14:45, 03.03.2024 - Cercetatorii de la Institutele Nationale de Sanatate din Statele Unite (NIH) au identificat anticorpi care vizeaza o regiune greu de localizat a virusului gripal, a anuntat vineri aceasta agentie americana, relateaza Xinhua.

Polițist din București, lovit cu mașina de un șofer drogat și beat! Agentul se afla in misiune

10:40, 24.02.2024 - Intr-un incident șocant petrecut in Capitala, un polițist a fost victima unui șofer drogat și beat, care l-a lovit cu mașina in timp ce se afla intr-o misiune de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc in timp ce agentul se afla in exercitarea atribuțiilor sale in zona de lux a orașului.

Fost pacient la Psihiatrie lasat sa-și macelareasca parinții

18:20, 13.02.2024 - Un barbat din Galati si-a injunghiat parintii si apoi cu un alt cutit a atacat un politist care venise la fata locului pentru a-l retine, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Galati. Politistul a fost ranit usor, deoarece era echipat cu mijloace de protectie, dar parintii agresorului au…

Șor afirma ca Statele Unite cauta un inlocuitor pentru Maia Sandu

00:05, 13.02.2024 - O campanie rusa de dezinformare induce ideea implicarii SUA in alegerile din Republica Moldova. Agentul de influența este in acest caz Ilan Șor. Potrivit președintelui Partidului Șor, Statele Unite „au intotdeauna doua sau trei opțiuni”.


Ce parere ai despre aceasta stire?