Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde și-a făcut Ioana Ginghină prima vacanță după izolare

Publicat:

La aproape un an de la divorțul de fostul ei soț , fermecatoarea actrița iși continua viața și a mers mai departe. Weekendul acesta a fost primul dupa ce s-a dat drumul la izolare cand a plecat cu iubitul la munte intr-o ieșire binemeritata departe de casa. Au trecut deja aproape teri... -ul Unde și-a facut prima vacanța dupa izolare apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Cum va fi vremea in weekendul 20-21 aprilie. Vestile nu sunt deloc bune, planurile de vacanta se vor strica

08:10, 19.04.2024 - Daca la finalul saptamanii trecute aveam parte de valori termice record pentru aceasta perioada, conform datelor ANM aflam cum va fi vremea in weekendul 20-21 aprilie, iar vestile nu sunt deloc bune, și planurile de vacanta se vor strica. ANM anunța cum va fi vremea in weekendul 20-21 aprilie In ultimele…

Delia Matache, o noua vacanța departe de Romania. Ce destinație a ales artista de aceasta data: „Este de vis” / FOTO

00:00, 13.02.2024 - Dupa ce, in urma cu cateva zile, și-a sarbatorit ziua de naștere pe scena, Delia Matache a plecat intr-o noua vacanța. Artista adora sa calatoreasca, așa ca, a dat temperaturile modeste din Romania pe vremea mai calduroasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?