Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou deces provocat de gripă în România: Victima era vaccinată

Publicat:

Cu toate astea, sistemul imunitar era slabit din cauza mai multor boli cronice de care suferea.  Specialistii recomanda vaccinarea impotriva gripei si evitarea contactului cu alte persoane atunci cand apar primele simptome ale bolii. De altfel, este recomandat sa fie evitate camerele de garda, iar primul pas este ca pacientii sa mearga la medicul de familie. In ceea ce priveste persoanele cu imunitatea scazuta, femeile insarcinate, bolnavii cronici, copiii si p (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tinerii din Romania pot obtine permisul auto si la 17 ani, dar cu o conditie

10:41, 24.04.2024 - Un tanar minor din Romania ar putea obține permisul de conducere de la 17 ani, dar cu respectarea unei condiții, prevede un proiect de lege dezbatut in prezent, in Senat. Specialiștii in conducere defensiva considera, insa, ca in Romania permisul auto se obține deja prea ușor. Proiectul de lege susținut…

Furtuna Renata a provocat numai probleme in Romania. De ce a fost atat de cald inainte sa vina vijeliile de fapt: „Un semnal de alarma”

18:25, 18.04.2024 - Deși ne-am confruntat cu temperaturi extreme in ultima vreme, mult mai mari decat ar fi normal la jumatatea primaverii, situația s-a schimbat acum. Valorile de peste 30 de grade au fost inclouite de frig, ploi și fenomene extreme. Specialiștii au explicație pentru aceste schimbari și trag un semnal…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Inca un deces provocat de rujeola in Romania: O fetița de un an și doua luni, nevaccinata, a fost rapusa de boala

13:30, 20.03.2024 - Inca un deces provocat de rujeola in Romania. O fetița in varsta de un an si doua luni, nevaccinata, a murit din cauza bolii. Totodata, ​825 de noi cazuri noi s-au inregistrat in țara vecina, in ultima saptamana, anunța Institutul Național de Sanatate Publica, citat de hotnews.ro .

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Atenție! Este alerta de malarie in Romania. Ce trebuie sa stim despre maladia care ucide peste 400.000 de oameni anual

14:51, 16.02.2024 - Cu peste 11 cazuri de imbolnavire și doua decese (inregistrate la o femeie in varsta de 47 de ani și un barbat de 54 de ani) in ultimele trei luni, Romania se afla in stare de alerta din cauza malariei. Ingrijorați de apariția cazurilor de malarie severa, specialiștii fac recomandari populației care…

DECES LA SATU MARE Gripa face prima victima in acest an

22:10, 13.02.2024 - La nivelul județului, numarul total de cazuri de infecții respiratorii acute este in scadere pentru a doua saptamana consecutiva. The post DECES LA SATU MARE Gripa face prima victima in acest an first appeared on Informatia Zilei .

Prognoza meteo actualizata pentru Romania in weekend. ANM a prelungit alerta pentru aproape 25 de județe

18:25, 10.02.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis prognoza meteo actualizata pentru Romania in weekend. ANM a prelungit alerta pentru aproape 25 de județe. Ce zone sunt vizate și ce fenomene au fost anunțate. Un nou mesaj de la meteorologi Sfarșitul de saptamana a debutat cu doua atenționari…


Ce parere ai despre aceasta stire?