Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UIMITOR! 10 lucruri pe care TREBUIE să le ştii despre CAFEA

Publicat:

Cafeaua este, in prezent, nelipsita de la masa de dimineata a multor oameni. Cu toate ca o consumi zilnic, sigur nu stiai aceste detalii despre bautura care te face energic si fericit.

1. Boabele de cafea au fost descoperite din intamplare de o turma de capre. Pastorul etiopian care le insotea a observat ca animalele lui erau din ce in ce mai agitate dupa ce consumau aceste boabe.

2. Cafeaua este pe locul 2 in topul celor mai vandute bunuri de consum din lume, dupa carburanti, potrivit foodstory.ro.

3. Cafeaua poate ucide daca e consumata in cantitati mari. Ce-i drept, e…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Claudia Pavel a dat lovitura in America! Artista are un succes considerabil: „S-au intamplat lucruri minunate” / VIDEO

10:35, 10.05.2024 - Claudia Pavel a dat lovitura in America! Artista are un succes considerabil și se bucura cu tot ceea ce traiește in momentul de fața. In exclusivitate pentru Xtra Night Show, cantareața a vorbit despre viața ei de acum. Iata ce marturisiri a facut vedeta!

Curiozitați despre Indonezia

12:55, 08.05.2024 - In cazul in care ți-ai fixat ca obiectiv pentru aceasta vara sa vizitezi o țara asiatica trebuie sa știi ca Indonezia reprezinta una dintre cele mai atragatoare destinații de pe „continentul galben”. Deși este adeseori asociata cu insulele tropicale, templele și plajele sale spectaculoase, Indonezia…

7 modalitați prin care poți face cafeaua pe care o bei mai sanatoasa

10:15, 17.04.2024 - Cafeaua are mai multe beneficii pentru sanatate. Dar, pentru a profita din plin de aceasta bautura, trebuie sa alegi cu grija ce pui in ea, cand o bei și in ce cantitați. Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume. Mulți profesioniști din domeniul sanatații cred ca este, de asemenea,…

Sfaturi pentru o dimineața mai buna: 6 lucruri pe care sa le faci inainte de a-ți bea cafeaua

01:05, 10.04.2024 - Daca ai obiceiul sa consumi cofeina dimineața, este important sa iei in considerare cateva aspecte inainte de a continua acest obicei. O simpla bautura poate influența starea ta pe tot parcursul zilei daca nu respecți cateva reguli simple de consum.

Substanța cancerigena din cafeaua decofeinizata. Iata ce trebuie sa faceți pentru a ramane sanatoși

17:05, 08.04.2024 - Pentru persoanele care evita cofeina, cafeaua decofeinizata pare a fi o opțiune inofensiva. Dar unele grupuri de aparare a sanatații care susțin contrariul solicita Administrației americane pentru alimente și medicamente sa interzica o substanța chimica cheie implicata in procesul de decafeinizare.

Agitație la bursa marfurilor: Cafeaua și boabele de cacao se scumpesc

02:05, 06.04.2024 - Preturile boabelor de cafea si cacao au atins niveluri record, iar analistii bancii Citi considera ca mai este spatiu de crestere, invocand conditiile meteorologice nefavorabile si asteptarile referitoare la cerere, relateaza CNBC, conform News.ro.

Mierea, uleiul de masline, branza sau cafeaua, cele mai falsificate alimente din lume

09:00, 04.03.2024 - Falsificarea intenționata sau neintenționata a alimentelor este din ce in ce mai raspandita in lume. Vorbim inclusiv de carne, lactate și fructe pentru ca, din... The post Mierea, uleiul de masline, branza sau cafeaua, cele mai falsificate alimente din lume appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?