Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei gropi comune, descoperite în vestul Irakului

Publicat:

Trei gropi comune in care se aflau corpuri ale unor civili și soldați au fost descoperite in provincia Al-Anbar, din vestul Irakului, a anunțat poliția locala, relateaza vineri AFP.

Autoritațile nu au putut preciza numarul exact al cadavrelor descoperite, dar au afirmat ca în aceste gropi comune se afla zeci de cadavre.

'În urma prelevarii de probe s-a stabilit ca este vorba de corpurile unor civili și soldați', a precizat un ofițer de poliție, potrivit caruia victimele au fost executate de gruparea jihadista (SI).

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sase civili ucisi si unul ranit in vestul Afganistanului, intr-un atac armat intr-o moschee langa Herat

10:05, 30.04.2024 - Sase persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un atac comis de catre un barbat inarmat intr-o moschee, in provincia Herat, in vestul Afganistanului, anunta intr-un comunicat, in noaptea de luni spre marti, Ministerul afgan de Interne, relateaza AFP.

Aproximativ 200 de cadavre au fost exhumate din gropi comune la Spitalul Nasser de la Khan Yunis

23:35, 22.04.2024 - Apararea civila a Fasiei Gaza a declarat luni pentru AFP ca a exhumat in ultimele trei zile aproximativ 200 de cadavre ale unor persoane ucise si ingropate de fortele israeliene in gropi comune in incinta spitalului Nasser din Khan Younis, relateaza AFP.

28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali, ucisi in doua atacuri ale Statului Islamic

12:30, 19.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a ucis 28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali in doua atacuri in zone controlate de guvernul sirian, transmite vineri AFP, citand Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Un al noualea suspect in atentatul de la Moscova, plasat in detentie provizorie

06:51, 30.03.2024 - Al noualea inculpat in organizarea atentatului de la Moscova, revendicat de Statul Islamic (SI), a pledat partial vinovat, a afirmat avocata acestruia, conform TASS. "El a pledat partial vinovat. Nu va pot spune mai mult decat atat pentru ca am semnat un angajament de pastrare a secretului", a declarat…

(VIDEO) Patru barbați acuzați pentru atacul la sala de concerte din Moscova

06:30, 25.03.2024 - Trei dintre cei patru barbați acuzați de comiterea atacului la sala de concerte de la Moscova, care a ucis peste 130 de persoane, și-au recunoscut vina pentru incident, duminica, intr-un tribunal rus. Tribunalul districtual Basmanny din Moscova i-a acuzat oficial pe: Dalerdzhon Mirzoyev, de 32 de ani;…

Ei sunt cei 4 autori ai masacrului de la Moscova. Fac parte din organizația terorista Stat Islamic

23:55, 23.03.2024 - Gruparea Stat Islamic a difuzat sambata o fotografie a ceea ce a declarat ca sunt cei patru atacatori care se afla in spatele atacului armat in care au murit, vineri, cel putin 133 de persoane intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, relateaza Reuters."Atacul are loc in contextul unui razboi…

Un rus angajat la o centrala nucleara din Turcia, arestat intr-o ancheta legata de Statul Islamic

17:15, 13.02.2024 - Un rus care lucra la o centrala nucleara din Turcia a fost arestat in cadrul unei anchete care viza organizația terorista Statul Islamic. Autoritațile turce nu au oferit detalii despre barbat, conform mediafax. Unitatea antiterorism din Turcia care investigheaza Statul Islamic a reținut un cetațean…


Ce parere ai despre aceasta stire?