Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trageri de luptă, zi și noapte, pe poligonul de la Bălți. Armata Națională va desfășura exerciții militare în următoarele 3 zile

Publicat:

Militarii din Brigada de Moldova” vor participa, in perioada 21-23 februarie, curent, la un exercițiu tactic care va avea loc la poligonul de instruire al unitații din Balți.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Trageri de lupta și salturi cu parașuta: Peste 400 de militari moldoveni se vor antrena la exercițiul multinațional ,,Swift Response-2024”

15:51, 05.05.2024 - Armata Naționala va participa, in perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii in Europa și Africa care se va desfașura pe teritoriul Republicii Moldova.

Unul dintre cele mai ample exerciții militare ale NATO se va desfașura in Romania

09:05, 02.05.2024 - 000 de militari și 320 de mijloace tehnice, din șapte state aliate și partenere, vor participa, in perioada 5-24 mai, la exercițiul multinațional SWIFT RESPONSE 24. Potrivit unui comunicat al MApN, este un exercițiu specific misiunilor de desant aerian, al carui scenariu presupune recuperarea unei baze…

(video) Soldatul care s-a impuscat pe un poligon indeplinea serviciul la Cahul: Ce spune comandantul Brigazii militare

17:25, 04.04.2024 - Soldatul care s-a sinucis cu arma din dotare pe un poligon indeplinea serviciul militar in termen la Brigada din Cahul. Informația a fost comunicata de colonelul Valeriu Rusu, Comandantul Brigazii 3 Infanterie Motorizata „Dacia” din Cahul, pentru presa locala .

Militarii moldoveni, romani și americani participa la exerciții in Rep. Moldova. Care este scopul instruirilor

12:11, 01.04.2024 - Militarii moldoveni, romani și americani participa la exercițiul multinațional „JCET-2024”, acesta avand loc in perioada 1-19 aprilie pe poligoanele Armatei Naționale a Rep. Moldova, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apararii.

Junta din Myanmar a acceptat sa faca exerciții militare cu armata rusa

12:55, 28.03.2024 - Armata din Myanmar, un stat condus de militari in urma unei lovituri de stat, va face exerciții comune cu armata rusa. Militarii din Myanmar se confrunta cu mai multe grupari de opoziție care s-au inarmat și lupta in diferite regiuni ale țarii.

(video) Focuri de arma și explozii la Balți: Brigada de infanterie „Moldova” a efectuat exerciții militare

18:56, 21.03.2024 - Focuri de arme și explozii au rasunat astazi, in orașul Balți. Anterior, autoritațile nu au anunțat despre eventuale exerciții militare, dar astazi au confirmat ca este vorba despre aplicații.

Exercitiul multinational Justice Eagle 24, desfasurat de militarii din Brigada 9 Mecanizata Marasesti Constanta

12:20, 16.03.2024 - Brigada 9 Mecanizata "Marasesti" Constanta a desfasurat in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta "Babadag", judetul Tulcea, exercitiul multinational Justice Eagle 24.Brigada 9 Mecanizata "Marasesti" Constanta a desfasurat in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta "Babadag", judetul Tulcea,…

In Georgia au loc exerciții militare cu participarea țarilor NATO  

13:20, 05.03.2024 - In urmatoarele doua saptamini, in Georgia vor avea loc exerciții militare multinaționale "Trojan Trail" cu participarea țarilor militare, precum și a statelor membre NATO. Despre acest lucru au informat Ministerul georgian al Apararii și Ambasada SUA, scrie "Adevarul European". Militarii vor lucra la…


Ce parere ai despre aceasta stire?