Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Toate simptomele unei tinere femei indicau o tumoare pe creier, dar doctorii au descoperit cu totul altceva

Publicat:

O tumoare canceroasa parea singura explicatie plauzibila pentru simptomele ciudate pe care le experimenta o tanara americana de luni de zile, mai ales cand o tomografie a aratat o mica formatiune in lobul frontal stang. Dupa ce un timp s-a confruntat cu insomnii sau, dimpotriva, cosmaruri,  a inceput sa aiba si alte simptome, care au devenit din ce in ce mai greu de gestionat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița diagnosticata cu tumoare pe creier dupa 30 de vizite la medici

18:06, 07.05.2024 - O fetița de 11 ani din Northampton a trecut prin 30 de vizite la medici pe parcursul a trei ani, fiind diagnosticata greșit cu migrene și probleme la stomac, inainte de a-i fi descoperita o tumoare pe creier de 3,5 cm.

Cele mai bune 10 carți lansate in 2024

08:30, 16.04.2024 - Cele mai bune 10 carți lansate in 2024 Prima jumatate a anului 2024 a adus numeroase carți captivante care au reușit sa atraga atenția cititorilor din intreaga lume. Iata in continuare 10 carți de succes lansate anul acesta! „Sugar, Baby” de Celine Saintclare „Sugar, Baby” este o carte captivanta scrisa…

Detalii șocante despre turcul care ar fi ucis-o pe femeia din Dambovița. Ce s-a descoperit in locuința lui: „Se ducea mereu pe centura si aducea femei acasa”

15:45, 12.04.2024 - Un turc cu cetațenie germana se afla in centrul unei investigații intense in legatura cu descoperirea macabra a cadavrului unei femei de 38 de ani, gasit tranșat și abandonat intr-un sac langa o autostrada. Ce s-a descoperit pe proprietatea lui.

Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit pe un teren din Petrosani

09:10, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit marți pe un teren din Petrosani, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta. Victima nu este identificata, iar legistii vor stabili cauza decesului.

Incredibil! O femeie a descoperit ca are tumoare cerebrala cu ajutorul unui selfie

17:26, 18.03.2024 - O femeie din Florida a descoperit ca are o tumoare cerebrala dupa ce a observat ca ochiul ei drept era cazut intr-un selfie facut in timpul unei calatorii la New York. Amanda Troutwine, in varsta de 33 de ani, a facut o serie de fotografii in fața unor repere celebre, dar a fost nedumerita cand a…

Doua rusoaice tinere difuzeaza o inregistrare in care se saruta si sunt condamnate, la Krasnodar, la plata unei amenzi

23:00, 12.03.2024 - Justitia rusa a anuntat marti ca a condamnat la plata unei amenzi in valoare de 500 de euro doua femei tinere care s-au sarutat intr-o cafenea si au publicat apoi o inregistrare video a acestui sarut, in plina represiune a comunitatii gay in Rusia, relateaza AFP, potrivit news.ro. In aceasta inregistrare…

Cadavrul unei femei disparute, descoperit de polițiști pe un camp de langa Dej

16:20, 21.02.2024 - Politistii clujeni au descoperit, miercuri, pe un camp de langa municipiul Dej cadavrul unei femei, din oras, care fusese data disparuta in urma cu trei zile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuința unde fusesera gasite doua femei moarte

13:10, 10.02.2024 - In cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un postas care ducea pensiile in comuna Stefan cel Mare, din Vaslui, a facut o descoperire macabra. Acesta a gasit, intr-o casa, doua femei decedate.


Ce parere ai despre aceasta stire?