Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse: Răstunare de situaţie.PSD va vota Guvernul Cîţu. „Mai bine un guvern slab decât un guvern interimar“

Publicat:

Parlamentarii PSD vor vota , sustin surse politice pentru Adevarul. ”E de preferat un guvern slab unui guvern interimar”, a spus liderul deputatilor PSD . Decizia oficiala va fi anuntata la ora 15.00. Dupa decizia PSD, sunt sanse mari ca sa stranga o majoritate parlamentara, in ciuda dorintei liderului PNL , care ar fi vrut anticipate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație complicata la Guvern: plapuma e prea mica și acum se cauta soluții. Ar putea crește deficitul bugetar (Surse)

12:25, 29.04.2024 - Un memorandum plecat de la Ministerul Finanțelor arata faptul ca nu vor exista suficienți bani pentru acoperirea creșterilor de venituri. La Ministerul Finanțelor se cauta soluții pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, dar este posibil sa se ajunga la creșterea deficitului bugetar.

Rastunare de situație: Liderii UE iși retrag 'tainul' pentru Viktor Orban și cer suspendarea fondurilor europene pentru Ungaria

10:00, 26.04.2024 - Relația dintre Ungaria lui Viktor Orban și liderii Uniunii Europene este din nou extrem de tensionata. Viktor Orban a renunțat la dreptul de veto exercitat in cazul acordului dintre UE și Ucraina, iar la schimb a primit dezghețarea fondurilor europene pentru Ungaria. Acordul dintre UE și Ucraina a fost…

Se pregatește o rasturnare totala de situație in coaliție: PSD și PNL negociaza un plan de amploare (Surse)

14:15, 16.04.2024 - In cadrul coaliției PSD-PNL este agitație mare, in special din cauza candidatului la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu. Acesta ”nu livreaza” și nici nu crește in sondaje, ceea ce ii determina pe liderii celor doua partide sa caute soluții alternative.

Viața de parlamentar. Aleșii neamului vor lucra online cu program de trei ore pe saptamana

21:55, 15.04.2024 - Parlamentarii au hotarat, luni, sa adopte un sistem de lucru hidrid, dar cu trei ore de lucru pe saptamana. Astfel ei pot participa și online la ședințe.Parlamentarii vor munci sub 15 ore pe lunaMotivul acestei decizii ar fi bazat pe campania electrorala și munca grea pe care o au de facut in țara.…

Alianța PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

19:05, 15.04.2024 - In condițiile in care in spațiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intenționeaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Parlamentarii, mai aproape de Dumnezeu. Camera Deputatilor isi face capela ortodoxa

15:25, 11.03.2024 - Conducerea Camerei Deputaților a aprobat, luni, o solicitare din partea președintelui interimar, Alfred Simonis, privind alocarea unui spatiu in cadrul acestui for legislativ care sa serveasca drept capela ortodoxa.

Pacatoșii din Parlament vor avea o capela unde sa se roage, chiar in cladirea Casei Poporului

14:25, 11.03.2024 - Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, cere un spațiu care sa devina capela ortodoxa. Conducerea Camerei Deputaților a aprobat, luni, o solicitare din partea președintelui interimar, Alfred Simonis, privind alocarea unui spatiu in cadrul acestui for legislativ care sa serveasca…

Culise. Cum arata imparțirea locurilor din Coaliție pentru europarlamentare SURSE

07:50, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forța pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, social-democrații avand cu 5 poziții mai multe fața de liberali, potrivit informațiilor „Adevarul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?