Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse: Emanuel Ungureanu, care nu a prins loc eligibil pe listele USR la Cluj, cap de listă la Buzău

Publicat:

Deputatul USR , care n-a prins loc eligibil la Cluj, va deschide lista USR pentru , la Buzau, sustin surse politice pentru „Adevarul”. Mutarea a fost girata de liderul partidului, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Barna: Ceea ce incearca sa faca Ciolacu, Ciuca si Iohannis este sa le spuna romanilor ca nu mai au speranta

19:00, 26.04.2024 - Alianta Dreapta Unita si-a lansat vineri, la Buzau, candidatii pentru alegerile locale, vicepresedintele USR Dan Barna formuland cu acest prilej o serie de critici la adresa liderilor PSD si PNL.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Cod galben de vijelii, de luni seara, in jumatate din țara

11:35, 01.04.2024 - Inceputul lunii aprilie a venit cu cele mai ridicate temperaturi din ultima jumatate de secol, insa chiar si asa tara intra sub avertismente de vremea rea. Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe informari pentru inceputul saptamanii. Astfel, de luni seara, de la ora 20 si pana marti…

Numele sigure care au prins deja lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare (Surse)

12:55, 18.03.2024 - Liderii PSD și PNL au conturat lista comuna pentru alegerile europarlamentare și deja sunt cateva nume sigure pentru locurile eligibile. Cei de la PSD și PNL mizeaza pe cel puțin 17 locuri eligibile, iar in cazul unui rezultat mai bun, coroborat cu redistribuirea, se fac calcule pentru 20 de locuri…

Jocuri de putere in Coaliție. Ce lideri ai PSD și PNL prind un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare SURSE

20:10, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forțe pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, pe primele poziții fiind lideri cu greutate din cele doua formațiuni, potrivit informațiilor „Adevarul“.

Romanii afla miercuri calendarul alegerilor: PSD și PNL vor merge pe liste comune

20:00, 20.02.2024 - Ziua de miercuri va aduce așteptatele vești legate de calendarul alegerilor, iar o posibila ințelegere intre PSD și PNL ar putea marca o schimbare semnificativa in peisajul politic. Surse din PSD indica faptul ca cele doua partide ar putea forma liste comune in anumite regiuni, consolidand astfel o…


Ce parere ai despre aceasta stire?