Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză: cine sare în apărarea lui Dan Bittman. ”Când un om ca el vorbeşte, orice deştept din România ar trebui să asculte”

Publicat:

Rockul a avut mereu opinii!”, a scris in postarea lui despre Bittman. Și adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declarațiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au poziționat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, […] The post Surpriza: cine sare in apararea lui . ”Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Pițurca vorbește despre jucatorii pe care selecționerul Edi Iordanescu ar trebui sa se bazeze la Euro 2024

13:41, 30.04.2024 - Romania s-a calificat la Campionatul European de Fotbal dupa o seceta de opt ani, iar pana la debutul tricolorilor la turneul final din Germania nu mai este mult timp. Fost selecționer, Victor Pițurca il sfatuiește pe Edi Iordanescu sa se bazeze la Euro pe jucatorii care au dus greul in preliminarii.

Un general roman vorbeste despre serviciu militar obligatoriu

19:01, 08.04.2024 - Romania ar putea sa fie nevoita sa reintroduca serviciul militar obligatoriu. Pentru ca nu se  recruteaza suficienți militari prin sistemul voluntariatului, in cațiva ani va fi nevoie de reintroducerea stagiului militar obligatoriu, crede generalul (r) Virgil Balaceanu, fost reprezentantul Romaniei…

Surpriza in topul Forbes! Ion Țiriac, „detronat”! El este cel mai bogat roman!

09:35, 03.04.2024 - Nu mai puțin de șase romani apar in lista Forbes cu miliardarii lumii. Fostul jucator de tenis Ion Țiriac (84 de ani), cunoscut om de afaceri, „detronat” in acest clasament al celor mai bogați romani, fiind depașit de Daniel Dines. Romania are sase reprezentanti in clasamentul miliardarilor lumii publicat…

29 martie: 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

00:06, 29.03.2024 - Pe data de 29 martie s-au nascut actorul și regizorul Costache Caragiali, poeta Elena Farago și liderul trupei Holograf, Dan Bittman. De asemenea, este ziua istorica in care, in urma cu doua decenii, Romania a devenit membra NATO, alaturi de alte sase state.

Zodia care va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Nativii ar trebui sa iși asculte intuiția

08:45, 02.03.2024 - O zodie din Horoscop va avea parte de o intalnire romantica in aceasta perioada. Astrele aduc vești bune pentru nativi in urmatoarea perioada a anului, Iata cine sunt nativii care ar trebui sa iși asculte intuiția!

Antract, aniversare printr-un concert de istorie! Alaturi de Dan Bitman vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:15, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…

Antract, aniversare printr-un concert special! Alaturi de Dan Bitman vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:10, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…

Antract, aniversare printr-un mare concert! Alaturi de Dan Bitman, vor depana amintiri muzicale stranse in patru decenii de rock, chiar și sub ”secera și ciocan”!

14:05, 17.02.2024 - Antract, una dintre cele mai logevive titulaturi ale rock-ului romanesc, se aniverseaza la patru decenii de prodigioasa activitate, printr-o gala muzicala extraordinara. Admirabil, concertul va avea loc nu in Capitala și in Rm. Valcea, orașul unde s-a nascut și conturat productiva poveste muzicala Antract…


Ce parere ai despre aceasta stire?