Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucul de ceapă ajută la scăderea glicemiei. Cum se prepară și cât de benefic este

Publicat:

Sucul de ceapa ajuta la scaderea glicemiei. Daca și tu te confrunți cu probleme cu glicemia, atunci ar trebui neaparat sa consumi aceasta bautura benefica. Iata cum se prepara, dar și cat de benefic este!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei

10:01, 08.05.2024 - Arborii, parcurile și gradinile publice nu se rezuma doar la elemente decorative ale peisajului urban, ci au o multitudine de roluri și beneficii. The post SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei first appeared on Informatia Zilei .

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala sau timp investit

12:36, 29.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala și timp timp investit

21:30, 28.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Cura de slabire cu lamaie in 7 zile. In ce consta și ce șanse de reușita are

19:41, 02.04.2024 - Cura de slabire cu lamaie in 7 zile este perceputa mai mult ca o cura de detoxifiere. Ideea detoxifierii este de a elimina toxinele daunatoare din organism. Cu toate acestea, corpul uman previne in mod natural acest lucru. El protejeaza organismul de toxine prin eliminarea lor in mod natural.Organismul…

Fructul care te ajuta sa ajungi la silueta perfecta. Ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

14:31, 28.03.2024 - Fructul care te poate ajuta sa slabești rapid și care aduce beneficii neașteptate organismului. De asemenea, este o sursa excelenta de fibre, care contribuie la menținerea senzației de sațietate și la reglarea digestiei.

Alimente care ajuta la scaderea colesterolului

12:15, 27.03.2024 - Colesterolul este o substanța esențiala pentru organismul uman, insa nivelurile ridicate pot crește riscul apariției de boli cardiovasculare, dar și afecțiuni in sfera neurologica. Dupa cum probabil știi, este ușor sa consumi alimente care cresc colesterolul, insa la fel de simplu poți sa-ți schimbi…

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.


Ce parere ai despre aceasta stire?