Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Subprefectul Buzăului este, de joi, un fost comandant de divizie şi expert în spionaj militar

Publicat:

Generalul Petrica-Lucian Foca este noul subprefect al judetului Buzau. Decizia a fost luata joi printr-o hotarare a , generalul Foca inlocuindu-l in functie pe .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 805. Marea Britanie il expulzeaza pe atașatul militar rus, acuzandu-l de spionaj

16:00, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

Prima reacție AUR dupa acuzațiile serviciului militar de spionaj ucrainean: 'HUR este continuatorul criminalului GRU'

15:40, 21.04.2024 - Presedintele Consiliului National de Conducere al AUR, Claudiu Tarziu, a raspuns duminica acuzatiilor din presa ucraineana, care citeaza surse din Directia Principala de Informatii (HUR ), potrivit carora AUR ar putea lansa ”provocari informationale anti-ucrainene”, el afirmand ca ”regimul de la Kiev…

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

SUA acorda un nou ajutor militar pentru Ucraina. Procedura adoptata de democrați pentru a ocoli opoziția unor republicani

12:25, 13.03.2024 - SUA acorda un nou ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 300 de milioane de dolari, departe de suma substantiala solicitata de presedintele Joe Biden, inca blocata de unii republicani din Camera Reprezentanților.

Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este functional si poate fi manevrat, potrivit unui expert

16:00, 28.02.2024 - Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este "functional", a declarat marti un expert in probleme spatiale din Olanda, dupa ce a detectat modificari ale orbitei sale care sugereaza ca Phenianul reuseste sa controleze masinaria spatiala, desi capacitatile sale raman necunoscute, relateaza Reuters,…

Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, spune un expert olandez

14:30, 28.02.2024 - Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, a declarat marți un expert spațial din Olanda, dupa ce a detectat schimbari pe orbita sa care sugereaza ca Phenianul reușește sa controleze nava spațiala - deși capacitațile sale raman necunoscute.

Ceremonial militar de Ziua Protecției Civile in frunte cu prefectul județului - GALERIE FOTO

13:55, 28.02.2024 - S-au citit mesajele autoritatilor administratiei publice centrale si locale, ordinele de inaintare in gradul urmator și alte activitați alaturi de șefii instituțiilor publice de la Botoșani.

Franța promite Ucrainei un ajutor militar de pana la 3 miliarde de euro

00:06, 17.02.2024 - Franța și Ucraina au semnat un acord de securitate care include angajamente de la Paris sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldați și sa trimita pana la 3 miliarde de euro in ajutor militar Kievului in acest an, relateaza SkyNews.


Ce parere ai despre aceasta stire?