Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA anunță o nouă testare cu succes a unei rachete hipersonice americane

Publicat:

Aviația americana a anunțat luni testarea cu succes a unei rachete hipersonice lansate de un bombardier strategic B-52, informeaza CNN. Testul, desfașurat pe 14 mai deasupra coastei Californiei de Sud, are loc la doua luni dupa alta testare reușita a unei arme hipersonice.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Diavolul de mare”, submarinul fara pilot al armatei americane, in faza de testare: Cum funcționeaza uriașa „drona subacvatica”

11:00, 03.05.2024 - Prototipul submarinului fara pilot „Manta Ray” - „Diavol de mare”, numit astfel datorita asemanarii cu acest pește, a finalizat „testarea la scara completa” in largul coastelor Californiei de Sud, a declarat Agenția de Proiecte de Cercetare Avansata a Apararii, scrie liberatea.ro .

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Cate drone și rachete balistice au distrus sambata și duminica forțele americane - anunțul Comandamentului Central al SUA

05:15, 15.04.2024 - Forțele americane, sprijinite de distrugatoarele Comandamentului European al SUA, au distrus sambata și duminica peste 80 de drone de atac unidirecționale și cel puțin șase rachete balistice care vizau Israelul din Iran și Yemen, a anunțat luni Comandamentul Central al SUA, sau CENTCOM, potrivit cnbc.com.

Rușii ataca furibund cu diferite tipuri de rachete și drone Ucraina. Polonia și-a ridicat din nou aviația

11:10, 29.03.2024 - Din cauza atacului masiv cu rachete al trupelor ruse asupra Ucrainei in noaptea de 29 martie, Polonia a ridicat in aer avioane militare, a informat Comandamentul Operațional al Forțelor Armate din Polonia pe rețeaua de socializare X .

Fortele aeriene americane au efectuat cu succes un test cu arma hipersonica

17:10, 21.03.2024 - Fortele aeriene americane au anuntat ca au efectuat cu succes un test cu o arma hipersonica lansata din aer in Oceanul Pacific, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Un bombardier B-52 a parasit duminica insula Guam, transportand o arma de raspuns rapid lansata din aer (ARRW), au precizat Fortele…

TEST ARMA HIPERSONICA Forțele aeriane americane au testat cu succes o arma hiperonica

18:15, 20.03.2024 - Fortele aeriene americane (U.S. Air Force) au anuntat marti ca au efectuat cu succes un test cu o arma hipersonica cu lansare aeriana, in Oceanul Pacific, transmite Reuters. The post TEST ARMA HIPERSONICA Forțele aeriane americane au testat cu succes o arma hiperonica first appeared on Informatia Zilei…

Iranul iși extinde arsenalul: Rachete cu raza lunga de acțiune lansate cu succes de pe o nava de razboi

16:40, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP. O nava a Corpului Garzilor Revolutionare, armata ideologica a puterii iraniene, "a lansat pentru prima data rachete…

Coreea de Nord susține ca a testat cu succes un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

08:30, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA, scrie AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?