Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știai că lacrimile de durere arată diferit la microscop față de cele de fericire? 10 curiozități incredibile despre corpul uman

Publicat:

Corpul uman este capabil de multe lucruri uimitoare, de procese pentru care nici macar oamenii de știința nu au gasit explicații pana in prezent. Deși multe dintre secretele corpului uman nu sunt descoperite pe deplin, cateva dintre cele pe care le cunoaștem sunt intr-adevar incredibile. Exista numeroase curiozitați cu privire la corpul uman care dovedesc ca acesta este un adevarat miracol, potrivit allthatsinteresting.com. Iata cateva dintre cele mai interesante curiozitați despre corpul uman: 1. Cand ți se face "pielea de gaina" inseamna ca iți este frig, ai emoții sau iți este frica. Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avram Gal nu iși uita semenii de Paște!

13:36, 17.04.2024 - Avram Gal și Asociația New Life Internațional vor ajuta și in acest an oamenii nevoiași de Paște. Au plecat deja la cumparaturi și se intorc cu coșurile pline cu produse de baza. Vor fi ajutate 100 de familii pentru care se pregatesc deja pachetele cu produse alimentare ca sa aiba ce pune pe masa de…

O eclipsa totala de soare va avea loc pe 8 aprilie. De unde va fi vazuta și ce iși propun oamenii de știința FOTO

17:30, 22.03.2024 - Orice punct de pe suprafața Pamantului ar trebui sa experimenteze o eclipsa totala de soare doar o data la 375 de ani, in medie. Locuitorii din Carbondale, Illinois sunt pe cale sa traiasca o astfel de experiența pentru a doua oara, in doar șapte ani.

China a inceput sa intre in 'inima' Pamantului: puț de 10.000 de m, pentru a ajunge la resurse cruciale (FOTO-VIDEO)

06:05, 06.03.2024 - China a realizat luni progrese semnificative in explorarea petrolului si gazelor prin forarea primului put vertical de 10.000 de metri din Asia, situat in bazinul Tarim, in regiunea Xinjiang, situata in vestul gigantului asiatic, informeaza EFE. Putul, cunoscut sub numele de Shenditake 1, face parte…

De ce șnurul marțișorului este colorat in alb și roșu? Povestea uimitoare a celui mai indragit simbol al primaverii

19:30, 29.02.2024 - Prima a zi a lunii martie aduce cu sine o serie intreaga de obiceiuri și tradiții de Marțișor, o sarbatoare inchinata innoirii timpului in pragul primaverii. Micul simbol al primaverii, legat cu fir impletit roșu și alb, purtat in piept sau la mana de catre fete și femei, este menit sa faca trecerea…

Care a fost cel mai mare explorator din istorie. Aventuri incredibile traite in 29 de ani, cat a parcurs 117.000 de kilometri

22:15, 24.02.2024 - De-a lungul istoriei au existat mulți exploratori celebri, calatori temerari carora omenirea le datoreaza mult. Columb, Magellan sau Marco Polo sunt legendari. Insa cel mai mare explorator al tuturor timpurilor este un personaj puțin cunoscut.

A fost identificata steaua neutronica nascuta dintr-o supernova si observata de pe Terra in 1987. Ce spun cercetatorii

09:50, 24.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia sa a fost atat de violenta incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

O dezbatere plina de curiozitați și multe mistere: care este sursa de alimentare a raurilor și fluviilor Pamantului

05:30, 22.02.2024 - Majoritatea raurilor pornesc din munți, inainte de a curge pe versanții acestora și de a ajunge in mari și oceane. In timp ce aceasta poveste simplista explica traseul celor mai multe rauri, multe altele au povești cu o origine mai interesanta. Punctul de plecare al unui rau este denumit izvorul…

Un meteorit care a explodat deasupra Berlinului ar putea fi o bucata din planeta Mercur

08:05, 13.02.2024 - Oamenii de știința au gasit bucați dintr-un meteorit care a cazut in apropiere de Berlin dupa miezul nopții pe data de 21 ianuarie – o descoperire rara in cazul unui asteroid care a fost identificat cu foarte puțin timp inainte sa intre in atmosfera Pamantului. La fel de rara este și proveniența meteoritului…


Ce parere ai despre aceasta stire?