Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sibiu: Pentru prima dată la Zoo s-a născut o pereche de gemeni lemurieni

Publicat:

Pentru prima data la gradina zoologica din Sibiu s-a nascut o pereche de gemeni lemurieni, o raritate pentru parcurile zoo in general, a declarat joi, pentru AGERPRES, medicul veterinar . "Puii s-au nascut in urma cu o saptamana. Este vorba de doi pui, ceea ce este o raritate, de obicei femela da nastere unui pui, doar cazuri exceptionale naste gemeni. In prezent avem in total 9 lemurieni", a precizat medicul . Puii cantaresc la nastere mai putin de 100 de grame si sunt purtati pe piept in primele doua saptamani de viata. Ingrijitorii nu vor cunoaste sexul puilor pana…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAI anunța ca certificatele de naștere și de deces pot fi obținute și in format digital in mai multe județe

21:20, 08.05.2024 - Ministerul Afacerilor Interne anunța ca, incepand de miercuri, cetatenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Sibiu, Timisoara si judetul Ilfov vor putea obtine certificate de nastere si deces și in format digital, la cerere.

S-au nascut primii gemeni la maternitatea primului spital de stat ridicat de la zero dupa Revoluție FOTO

17:35, 27.04.2024 - A fost inregistrata inca o premiera la primul spital de stat ridicat de la zero dupa decembrie 1989. La secția de maternitate a Spitalului Orașenesc Mioveni, din județul Argeș, s-a nascut prima pereche de gemeni. Parinții au ales acest spital deși nu au domiciliul in localitate.

12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implinește 75 de ani. In aceeași zi s-a nascut și medicul care a descoperit „sarutul vieții”

00:06, 12.04.2024 - Pe data de 12 aprilie, marele actor roman, Florin Zamfirescu, implinește onorabila varsta de 75 de ani. In istorie, in urma cu secole, Ștefan cel Mare il invingea pe Petru Aron, in batalia de la Doljesti.

Moarta la cateva zile dupa naștere, in urma inflamației sanilor

10:56, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgența din Sibiu la cateva zile dupa ce a nascut la un spital privat in urma unei inflamații a sanilor, cauzata de prezența in exces a laptelui la nivelul glandei mamare.

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Medicul roman Daniela Filipescu are șanse mari sa devina presedinta Societatii Mondiale de Anestezie

09:01, 27.02.2024 - Vestea a fost data vineri, la Sibiu, de prof. dr. Serban Bubenek, președintele Societații Romane de Anestezie – Terapie Intensiva, care a afirmat ca prof. dr. Daniela Filipescu are sanse foarte mari sa devina presedinta Societatii Mondiale de Anestezie, in primavara acestui an.   Peste 500 de medici…

Nou nascut decapitat la naștere: „Au ieșit picioarele, a ieșit trupul și nu era capul”

07:16, 08.02.2024 - Caz șocant intr-o maternitate din SUA. Un nou nascut a murit, dupa ce a ramas blocat in timpul nașterii iar medicul l-ar fi decapitat accidental. Autoritațile au tratat incidentul drept omucidere, asta dupa ce spitalul ar fi incercat sa mușamalizeze totul. Jessica Ross, in varsta de 20 de ani, a intrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?