Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serghei Mizil, reacție ciudată după despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă

Publicat:

, fiind un apropiat a lui , tatal lui Pepe, a vorbit despre scandalul momentului, adica divorțul cantarețului de . Reacția lui dupa desparțirea dintre Pepe și și alți apropiați ai familiei lui Pepe, a fost foarte uimit cand a auzit ca artistul divorțeaza de soția […] The post , reacție ciudata dupa desparțirea dintre Pepe și appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anne Hathaway, reactie devenita virala la un gol al echipei Arsenal- Actrita s-a bucurat in timpul unui interviu

11:30, 24.04.2024 - Actrita Anne Hathaway nu si-a putut stapani entuziasmul in timpul unui interviu, ea bucurandu-se de un gol inscris de Arsenal la un meci din Premier League. Reactia a devenit virala, potrivit news.roSambata, Arsenal Londra a invins in deplasare Wolverhampton, scor 2-0.

Adrian Mutu, reacție dupa desparțirea de CFR Cluj - Jucatorul pe care nu mai vrea sa-l vada

20:25, 09.04.2024 - Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj dupa umilința suferita in fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 in sferturile Cupei Romaniei), iar antrenorul a dezvaluit ca nu mai vrea sa-și vada un fost elev din Gruia.

Prima reacție publica a lui Bogdan de la Ploiești, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea: „In casa...” / FOTO

17:10, 18.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut o prima reacție publica, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea. Iata ce a transmis celebrul cantareț de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

Știrile Antena Stars. Mihai Traistariu, reacție dupa ce reprezentata Ucrainei la Eurovision 2024 s-a afișat imbracata intr-un scutec. Artista avea o suzeta la gat / VIDEO

21:15, 08.03.2024 - Reacția lui Mihai Trastariu, dupa ce reprezentanta Ucrainei la Eurovision 2024 s-a afișat imbracata intr-un scutec, dar și cu o suzeta la gat. Ce a marturisit indragitul artist, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?