Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţete cu carne afumată

Publicat:

Carnea afumata este delicioasa și sunt o multitudine de rețete din care sa alegi. Afumarea este unul dintre cele mai gustoase și mai vechi moduri de a gati carnea, dar este și unul dintre cele mai misterioase procese de gatit. Cu toate acestea, merita sa o faci pentru ocazii speciale. Ce este afumarea?Afumarea este un proces de expunere a alimentelor la fum pentru a le conserva, rumeni și/sau adauga aroma. Este una dintre cele mai vechi tehnici de gatit, dezvoltata probabil imediat dupa gatitul cu foc. Afumarea se realizeaza prin agațarea carnii sau prin plasarea acesteia pe suporturi in interiorul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoști carnea alterata. Este extrem de periculoasa pentru sanatate

14:00, 19.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum iți dai seama daca carnea este alterata. Alimentele alterate sunt extrem de periculoase pentru sanatatea organismului uman. Iata ce au transmis specialiștii!

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Rețeta perfecta pentru post: Ciorba de ștevie acrita cu zeama de varza

16:00, 22.03.2024 - Ștevia, ingredientul principal al acestei ciorbe, are numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Este cunoscuta pentru proprietațile sale antiinflamatoare, fiind benefica pentru sistemul cardiovascular și combaterea bolilor cronice.…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Moduri de a gati cartofii! Care sunt cele mai sanatoase rețete

15:15, 02.03.2024 - Exista mai multe modalitați de a manca cartofii, iar alegerea depinde in mare masura de preferințele personale și de stilul de gatit.Iata cateva moduri diferite de a pregati și de a consuma cartofii:Cartofi fierți: Cartofii fierți sunt ușor de pregatit. Spala bine cartofii, decojește-i daca dorești,…

Ce reguli trebuie sa respecți pentru prajirea corecta a alimentelor. Sfaturi simple pentru gospodine

10:25, 10.02.2024 - O mulțime de gospodine folosesc prajirea pentru a prepara ingredientele pentru cina. Alimentele se pregatesc intr-un mod foarte simplu, dar este nevoie sa respecți anumite trucuri simple, ce vor face ca rezultatul sa fie unul delicios.

Ce alimente nu se țin in frigider. Așa se strica mult mai repede

16:35, 09.02.2024 - Frigiderul este necesar in orice locuința. Ne ajuta sa pastram alimentele proaspete și bune de consumat pentru o perioada mai lunga de timp și evitam alterarea acestora. Cu toate acestea, unele nu trebuie ținute in frigider. Aflați in randurile urmatoare care sunt acestea. Alimentele care nu se țin…


Ce parere ai despre aceasta stire?