Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de papanași prăjiți: cum faci ca să îți iasă moi și pufoși

Publicat:

Papanașii sunt, probabil, unul dintre cele mai populare deserturi din bucataria româneasca, fiind extrem de apreciați de multa lume pentru gustul lor inconfundabil. Datorita consistenței papanasii pot fi consumați și ca o gustare între mese, sau ca o masa principala mai light.

Secretul unor papanași reușiți consta în aluatul lor, care ar trebui sa fie în mod normal moale și pufos, ușor de consumat. Iata trucul care te ajuta sa prepari papanași perfecți, mai buni decât cei de la restaurant.

Rețeta de papanași prajiți cu dulceața și brânza dulce…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați

15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…

Papanași sanatoși cu fulgi de ovaz. Rețeta cu smantana și dulceața dietetica

15:15, 26.04.2024 - Papanașii se numara printre deserturile tradiționale preferate de romani. Este cel mai popular desert romanesc, așa ca poate fi gasit, fara indoiala, in toate restaurantele din țara. In randurile de mai jos insa veți regasi o rețeta de papanași cu fulgi de ovaz, nu rețeta tradiționala.

Rețeta pentru sarmale de post. Care este secretul gospodinelor și ce le face incredibil de gustoase

19:00, 29.03.2024 - Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de sarmale…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Cum faci cei mai pufoși mucenici moldovenești. Secretul ca sa se pastreze proaspeți

09:41, 06.03.2024 - Pe data de 9 martie, gospodinele din intreaga țara se pregatesc de Mucenici, o tradiție binecunoscuta in religia creștin-ortodoxa, care are loc imediat dupa incheierea sarbatorii Babele de Martie. Aceasta zi este insoțita de pregatirea celor mai gustoase rețete de mucenici, iar una dintre cele mai cunoscute…

Cum sa faci cartofi prajiti fara ulei. Secretul care ii face crocanti, de fapt

10:05, 28.02.2024 - Vrei sa pregatești cartofi prajiți, insa fara prea multe calorii? Iți recomandam sa ii prepari fara ulei de floarea-soarelui sau alt tip de ulei. Nu acest produs este secretul cartofilor pai crocanți, de fapt. Cartofi pai fara ulei. In ce sa-i gatești Cartofii prajiți fierbinți și crocanți sunt o gustare…

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Ingredientul care te ajuta sa faci cartofi prajiți ca la McDonald's. Secretul aromei bogate

21:50, 16.02.2024 - Subțiri, crocanți la exterior, moi in interior, sarați și cu o aroma bogata, cartofii prajiți de la McDonald's sunt greu de „reprodus” acasa. Dar nu imposibil. Parade a publicat pontul recomandat pe TikTok de Chef Mike Haracz.


Ce parere ai despre aceasta stire?