Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de clătite americane cu sos de mere. Cea mai bună rețetă pentru un mic dejun delicios

Publicat:

Rețeta de clatite americane cu sos de mere, fie ca este aleasa ca desert, fie ca este aleasa pentru micul dejun, este intodeana un adevarat rasfaț pentru cei care le au in fața, indiferent ca este vorba despre adulți sau copii. Rețeta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai indicata rețeta pentru un […] The post Rețeta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai buna rețeta pentru un mic dejun delicios appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu miere și capșuni. Un desert delicios de post

16:35, 28.04.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi cu un desert delicios, insa nu știi ce sa mai faci pentru ca este post, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de cremșnit de post. Are un gust delicios și o consistența care ți se topește in gura

10:41, 23.04.2024 - Cremșnitul este desertul copilariei și rareori se intampla sa dia greș cu el, fiind pe placul tuturor. Poți sa te bucuri de el și in perioada postului, caci exista o rețeta adaptata și pentru aceasta perioada a anului. Iata cum se gatește.

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Un preparat delicios și sanatos pentru pranz

09:45, 15.02.2024 - Daca ai ramas in „pana” de idei și vrei sa te bucuri de o mancare gustoasa, atunci pregatește rețeta de paste cu sos de roșii și spanac. Acest preparat este un deliciu italian! Este o mancare sanatoasa pentru pranz și ar trebui sa o incerci și tu macar o data. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?