Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rata inactivităţii în România, "mai mare decât media înregistrată în UE"

Publicat:

Rata inactivitatii in Romania, "mai mare decat media inregistrata in UE"

Sase la suta din totalul populatiei active a tarii noastre nu lucreaza si nici nu doreste sa îsi caute un loc de munca, fara sa aiba vreun motiv clar, potrivit unui studiu publicat la sfârsitul anului trecut.

Rata inactivitatii este mai mare la noi decât media înregistrata în spatiul , dar România nu este singurul stat cu un nivel înalt al acestui indicator. explica.

Reporter: - Statele membre…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE a adoptat prima sa legislație impotriva violențelor la adresa femeilor. Violul lipsește din text

13:40, 08.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat marti prima legislatie europeana menita sa combata violentele la adresa femeilor, un text ce exclude insa violul, in lipsa unui acord asupra unei definitii comune, informeaza AFP.

Uniunea Europeana a adoptat prima legislatie impotriva violentei asupra femeilor

15:21, 07.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat marti prima legislatie europeana menita sa combata violentele la adresa femeilor, un text ce exclude insa violul, in lipsa unui acord asupra unei definitii comune, informeaza AFP.Directiva a obtinut unda verde in aprilie din partea Parlamentului European.…

Uniunea Europeana a adoptat prima sa legislatie impotriva violentelor la adresa femeilor

14:50, 07.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat marti prima legislatie europeana menita sa combata violentele la adresa femeilor, un text ce exclude insa violul, in lipsa unui acord asupra unei definitii comune, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

UE a adoptat prima legislație menita sa combata violentele la adresa femeilor. Ce prevede aceasta

14:31, 07.05.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene au adoptat marti prima legislatie europeana menita sa combata violentele la adresa femeilor, un text ce exclude insa violul, in lipsa unui acord asupra unei definitii comune, informeaza AFP.

40.000 de copii din Oltenia au parinți plecați la munca peste granițe. O treime cresc fara mama langa ei

06:05, 08.04.2024 - Peste 40.000 de copii din Regiunea Sud-Vest Oltenia aveau parinții plecați la munca in strainatate in perioada 2021 – 2022. Numarul este de aproximativ zece ori mai mare decat cel inregistrat de statisticile oficiale pentru aceeași perioada. Noile date sunt prezentate de Organizația Salvați Copiii Romania,…

Vizita la nivel inalt in PSD: Comisarul european pentru Munca a prezentat detalii despre salariul minim european

19:15, 07.04.2024 - Comisarul european pentru Munca, Nicolas Schmit, candidatul socialiștilor europeni pentru președinția Comisiei Europene, a purtata discuții cu oficialii din Ministerul Muncii, pe tema salariului minim la nivel european.

Femeile caștiga mai bine decat barbații

14:06, 04.03.2024 - Femeile caștiga mai bine decat barbații! E o premiera in Romania. Media salariala in luna februarie, in randul femeilor, a fost de 6.026 de lei brut, pe cand, in cazul barbaților, suma a fost de 5.804 lei brut. Prin comparație, in urma cu cinci ani, in februarie 2019, media salariala a femeilor era…

Ministerul Muncii, mesaj de 1 Martie: Sunt tot mai multe femei pe posturi de conducere in Romania

12:45, 01.03.2024 -   Potrivit unei postari publicate pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii, numarul femeilor care acced pe functii de conducere este tot mai mare in Romania, conform datelor Inspectiei Muncii. Astfel, decalajele salariale dintre femei si barbati sunt tot mai reduse."Stiu ca nu este usor pentru femei…


Ce parere ai despre aceasta stire?