Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme pentru mama Valentinei Nica, tânăra încendiată de iubit. "Nu pot, mă, mami"

Publicat:

Durerea e din ce in ce mai mare pentru mama , tanara care a fost incendiata de iubit in luna februarie, intr-un apartament din Buzau. Fata arsa de vie a lasat un gol imens in sufletele tuturor celor care au cunoscut-o. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit Lucia Moraru, vaduva actorului Marin Moraru. Cei doi s-au iubit 52 de ani: „Eram la liceu”

21:30, 06.05.2024 - Doliu imens in radioul romanesc. A murit Lucia Moraru, vaduva actorului Marin Moraru. Anunțul trist a fost facut pe Facebook de Elena Postelnicu, jurnalista la Radio Romania. Lucia Moraru a murit Lucia Moraru, vaduva celebrului actor Marin Moraru, a murit! Elena Postelnicu, jurnalista la Radio Romania,…

RAMAS BUN Empatizam cu durerea resimțita și transmitem sincere condoleanțe d-lui. Lungu Catalin

23:10, 02.05.2024 - Empatizam cu durerea resimțita și transmitem sincere condoleanțe d-lui. Lungu Catalin The post RAMAS BUN Empatizam cu durerea resimțita și transmitem sincere condoleanțe d-lui. Lungu Catalin first appeared on Informatia Zilei .

Probleme mari la o Primarie din Romania: edilul, viceprimarul și un angajat, reținuți de poliție

09:06, 12.04.2024 - Autoritatile au demarat ample percheziții in localitatea Cochirleanca (Buzau), pentru ilegalitați in domeniul protecției mediului inconjurator. Primarul in funcție, Nicolae Stancu, este printre cei vizați de ancheta. De altfel, edilul, viceprimarul Dumitru Enache si un angajat al primariei din localitate…

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Artista Iolanda Badaluța: „Atunci cand pictez vreau sa exprim durerea, fericirea și ...

19:05, 15.03.2024 - La Galeria de arta „Zamca" a avut loc vineri, 15 martie 2024, vernisajul expoziției de pictura „Ecouri din Atelier", expoziție semnata de artista Iolanda Badaluța. Creațiile artistei au atras un public numeros, care a dorit sa descopere, din nou, universul Iolandei Badaluța. ...

Au fost condamnați complicii tanarului care a ucis-o pe Valentina Nica. Unul a primit pușcarie pe viața

17:50, 05.03.2024 - Articolul Au fost condamnați complicii tanarului care a ucis-o pe Valentina Nica. Unul a primit pușcarie pe viața se poate citi integral pe Stiri de Buzau . La cinci ani dupa uciderea prin incendiere a Valentinei Nica, in locuinta ei din Buzau, cei doi complici ai criminalului și-au aflat pedepsele.…

Inchisoare grea pentru complicii unui criminal. L-au ajutat pe tanarul care i-a dat foc fostei iubite

17:40, 05.03.2024 - La cinci ani dupa uciderea prin incendiere a Valentinei Nica, in locuinta ei din Buzau, cei doi complici ai criminalului și-au aflat pedepsele. Unul dintre ei s-a ales cu detenție pe viața, pedeapsa mai dura decat cea primita de criminal. Cei doi mai au dreptul la recurs.

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?