Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţesa Beatrice a Marii Britanii s-a căsătorit cu Edoardo Mapelli Mozzi. Printre invitaţi s-a numărat şi regina Elisabeth a II-a

Publicat:

Nepoata reginei trebuia sa se casatoreasca pe 29 mai, dar a amanat planurile de nunta din cauza pandemiei de coronavirus. 

Initial, regina urma sa organizeze o receptie la , dar aceasta a fost anulata pentru a evita "riscuri inutile". 

Beatrice, 31 de ani este fiica cea mare a printului Andrew si a lui

Beatrice si Mozzi, care detine o companie de design interior, , si este cofondator al organizatiei caritabile , s-au cunoscut in 2018.

Gestul care a scos-o din minti pe regina

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cand lunga domnie devine blestem: Regina Elisabeta a II-a lasa o moștenire imposibila

02:41, 08.05.2024 - In timp ce o mare parte a Marii Britanii și a lumii așteapta cu sufletul la gura tratamentul pentru cancer al Regelui Charles, este normal ca mulți sa priveasca inapoi la perioada in care mama sa a fost pe tron cu un amestec de nostalgie și regret, scrie TIME.

Regele Charles iși reia indatoririle publice dupa aproape trei luni de la anunțul ca are cancer

09:35, 27.04.2024 - Regele Charles al Marii Britanii iși va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape trei luni de tratament pentru cancer, a anunțat vineri Palatul Buckingham, relateaza Reuters, citat de hotnews.ro .

Familia regala britanica, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II manca fish and chips și nu refuza un kebab

22:10, 22.04.2024 - Fosta regina Elisabeta a II-a iși petrecea cu placere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția - și cand era acolo, uneori se rasfața cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Regele Charles este "mandru" de Kate Middleton, pentru ca a a avut curajul sa vorbeasca despre cancer

22:45, 22.03.2024 - Regele Charles al Marii Britanii s-a declarat mandru de printesa de Wales, Kate Middleton, pentru curajul de a vorbi despre cancer și tratamentul sau, a anuntat vineri Palatul Buckingham, potrivit Reuters, preluat de News.ro.

S-a anunțat moartea Regelui Charles, dar Palatul Buckingham infirma informația. Ce se intampla acum in familia regala

14:05, 19.03.2024 - O știre falsa privind moartea Regelui Charles a facut valva in presa din Rusia. Marile tabloide anunțau ca regele Charles al Marii Britanii a decedat subit pe data de 17 martie 2024. Ulterior, Londra a confirmat oficial ca monarhul este in viața și iși exercita indatoririle regale. Presa din Rusia l-a…

Mama lui Alexei Navalnii, nevoita sa aștepte 14 zile pentru a putea ridica trupul fiului ei

12:06, 20.02.2024 - Mama lui Alexei Navalnii a fost anunțata ca trebuie sa aștepte 14 zile pentru a primi trupul neinsuflețit al fiului sau, deoarece autoritațile efectueaza o „analiza chimica”, scrie The Independent. Aceasta decizie va crește suspiciunile ca principalul critic al lui Vladimir Putin a fost otravit. Soția…

Regina Camilla anunța detalii despre starea de sanatate a regelui Charles

03:45, 09.02.2024 - Regele Charles se simte bine in conditiile date, afirma regina Camilla, potrivit Rador Radio Romania.Regina Camilla a declarat ca regele Charles al Marii Britanii se simte "extrem de bine, in actualele circumstante", dupa ce acesta a inceput tratamentul pentru cancer. Regina, care a luat parte…


Ce parere ai despre aceasta stire?