Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima conferință muzicală din Vestul țării, la Timișioara. Cine sunt „vorbitorii” principali de la Muzicon

Publicat:

Spațiul cultural și de evenimente al Timișoarei se imbogațește, din noiembrie 2017, cu o noua conferința. MUZICON, prima conferința dedicata industriei muzicale din vestul și centrul Romaniei, este un eveniment care iși propune sa puna in legatura artiști, trupe, manageri culturali și comunicatori pentru o comunitate frumoasa și inchegata. Timp de doua zile, pe 3 […] conferința muzicala din Vestul țarii, la Timișioara. Cine sunt „vorbitoriiprincipali de la Muzicon a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu de proportii la o casa din vestul tarii. Pompierii s-au luptat patru ore cu flacarile

09:35, 06.05.2024 - Alarma in noaptea de duminica spre luni, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o casa din localitatea Campu lui Neag, judetul Hunedoara. Pompierii s-au luptat patru ore cu flacarile si au reusit. La locul evenimentului s-au mobilizat pompierii din cadrul Detașamentului Petroșani și cei ai Garzii de Intervenție…

Depuneri de praf saharian peste vestul țarii, pana marți

17:35, 01.04.2024 - Particule de praf saharian se vor mentine deasupra teritoriului Romaniei luni si marti, iar depuneri de praf vor fi observate in vest, nord si centru, unde sunt prognozate ploi, potrivit AGERPRES.

Paula Seling va canta la o gala de elita din vestul țarii. Premiile poarta numele unor personalitați care provin din comunitate VIDEO

12:45, 13.03.2024 - Aradul este județul din Romania care iși premieaza elitele. Totul in cadrul unei gale de excepție care o are ca invitata pe Paul Seling. Este vorba despre Gala Elitelor Aradene, aflata la a treia ediție.

Sute de femei din vestul țarii au fost salvate anul trecut, dupa ce au facut mamografii

10:10, 09.03.2024 - Olimpia Oprea, medic primar obstetrica-ginecologie, le atrage atenția femeilor asupra importanței efectuarii de ecografii mamare sau mamografii. Investigațiile au ca scop depistarea in stadiu incipient a cancerului de san.

Oradea a devenit al doilea cel mai scump oraș din vestul țarii

07:05, 08.03.2024 - Noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei, oraș unde acum gasești unele dintre cele mai accesibile locuințe in raport cu veniturile obținute de locuitori, arata cel mai recent studiu al Imobiliare.ro.

Vreme mai calduroasa in vestul tarii. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

08:25, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca in luna martie vremea va fi mai calda decat este normal in aceasta perioada in intreaga țara. De asemenea, in unele zone, cantitațile de precipitații vor fi excedentare. Potrivit ANM, in saptamana 4-11 martie, valorile termice vor fi mai ridicate decat…

Avocatul Alexandru Mușatoiu – Locul 1 in clasamentele juridice din vestul țarii

16:15, 22.02.2024 - Casa de avocatura Alexandru Mușatoiu obține Locul 1 pentru anul 2023 in clasamentul Șoimii Legii, pe segmentul firmelor care ofera servicii juridice din județul Timiș. Aceasta dupa ce a obținut aceeași distincție in anii 2020, 2021 și 2022. Totodata, casa de avocatura a obținut și distincția laureat…

Un anticiclon va lovi Romania. Cat vor scadea temperaturile in vestul țarii

21:45, 15.02.2024 - Un anticiclon care a provocat mari probleme in Europa va patrunde și in Romania, in acest weekend. Pe timpul nopții și diminețile vor fi geroase, dar... The post Un anticiclon va lovi Romania. Cat vor scadea temperaturile in vestul țarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?