Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piață Iosefin, închisă, după ce o vânzătoare s-a îmbolnăvit de coronavirus

Publicat:

Piețele din Timișoara sunt puncte care atrag o mulțime de oameni, chiar și in aceste zile in care restricțiile de circulație sunt in vigoare. Deși s-au luat masuri de siguranța, incidentele periculoase se ivesc. The post Piața Iosefin, inchisa, dupa ce o vanzatoare s-a imbolnavit de coronavirus appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

Timișoara recupereaza o strada ocupata de un clan. Fusese inchisa cu garduri de proprietarii unor vile

15:50, 18.04.2024 - Strada Cezar din Timișoara, care facea legatura intre Bulevardul C.D. Loga și Parcul Copiilor, a fost inchisa de proprietarii unei vile, fara ca autoritațile sa reacționeze in vreun fel.

Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali – peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari

14:26, 11.04.2024 - Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali - peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari. Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Poliția Piețelor acționeaza zilnic pentru creșterea gradului de siguranța in incinta și in perimetrul piețelor agro-alimentare atat pentru consumatori...

Autobuz cuprins de flacari intr-un oras din Banat. Circulatia pe DN 57, inchisa

09:05, 02.04.2024 - Incident grav in trafic in orasul Moldova Noua, din judetul Caras-Severin, unde un autobuz a luat foc din cauza unei defectiuni tehnice. Din fericire nu sunt victime, informeaza DRPD Timisoara. „Circulație rutiera inchisa pe DN 57 la Moldova Noua (CS). Un autobuz a luat foc din cauza unei defecțiuni…

Surpriza facuta de polițiștii locali unei femei din Timișoara care și-a pierdut portofelul

13:45, 01.04.2024 - O femeie care și-a pierdut portofelul in Piața Iosefin nu mai este nevoita acum sa faca drumuri la Direcția de Evidența a Populației și la banci pentru a-și recupera actele și cardurile bancare.

VIDEO. Șoareci și gandaci morți, mucegai și mizerie la cantina unui liceu din Timișoara. A fost inchisa temporar

18:15, 27.03.2024 - Control desfașurat de inspectorii de la Protecția Consumatorului la cantina unui liceu din Timișoara. Aceștia au gasit acolo o mizerie de nedescris: șoareci morți, capcane pentru rozatoare, gandaci, insecte, spații neigienizate. Cantina a primit o amenda in valoare de 3.000 de lei, un avertisment și…

O alta cantina a unui liceu din Timișoara, inchisa dupa un control al Protecției Consumatorilor (foto)

18:00, 27.03.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș a anunțat ca a efectuat astazi un control la cantina Colegiului Tehnic „Henri Coanda” din Timișoara. Inspecția a avut loc in urma unei sesizari, la fel ca la Liceul Silvic, unde cantina a fost inchisa timp de o saptamana. La Colegiul Tehnic…

VIDEO. Mizerie de nedescris la o fabrica de paine din Timișoara. A fost inchisa temporar

18:45, 13.03.2024 - Control operativ al inspectorilor de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș la o fabrica de produse de panificație și patiserie din Timișoara. A fost inchisa temporar din cauza neregulilor gasite și a incasat trei amenzi in valoare de 11.000 de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?