Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinții vor putea sta acasă cu copiii și în perioada vacanței de Paști

Publicat:

Guvernul a completat actul normativ care permite unuia dintre parinți sa supravegheze copiii pe perioada starii de urgența. Masura se aplica pentru cei care au copii de creșa, gradinița și școala.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Recomandarile poliției pentru perioada vacanței de primavara

22:35, 07.03.2024 - Elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale din Republica Moldova vor intra in vacanța de primavara, incepind de vineri, 8 martie, pina pe 12 martie, potrivit Ministerului Educației și Cercetarii. Parinții sint indemnați sa-și supravegheze copiii in aceasta perioada, iar minorii sa fie atenți…

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

Ministerul Educației avertizeaza parinții care iși educa acasa copiii ca risca inchisoare

09:40, 13.01.2024 - Ministerul Educației avertizeaza parinții care iși educa acasa copiii ca risca inchisoare Ministerul Educației avertizeaza parinții care iși educa acasa copiii ca risca inchisoare Ministerul Educației a transmis un mesaj parinților care iși educa acasa copiii, avertizandu-i ca risca inclusiv inchisoare.…

Ce risca parinții care iși educa acasa copiii. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Educației 

20:30, 12.01.2024 - Ministerul Educației avertizeaza parinții care iși educa acasa copiii! Oficialii din invațamant au transmis parinților ca risca inclusiv inchisoare daca refuza sa-și duca micuții la școala.

Parinții care au copii la creșa sau la gradinița pot primi pana la 1.500 de lei

09:51, 11.01.2024 - Guvernul a reintrodus in decembrie facilitatea oferita de angajatori parinților care au copii inscriși la creșa sau gradinița, insa nu toți pot beneficia de cei 1.500 de lei. Parinții din Romania pot primi bani pentru a achita taxele la creșa sau la gradinița. Este vorba de o suma maxima de 1.500 de…

Parinți din Bihor, condamnați la munca in folosul comunitații, pentru ca și-au retras copiii de la școala

22:30, 04.01.2024 - Potrivit codului de procedura penala, amanarea aplicarii pedepsei nu reprezinta condamnare. Sentința Judecatoria Aleșd poate fi atacata cu apel, noteaza Bihon.ro.  Dosarul s-a deschis dupa ce polițiștii au fost anunțați de conducerea unei școli din județul Bihor ca, „in luna septembrie a anului 2021,…


Ce parere ai despre aceasta stire?