Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinţii care stau acasă cu copiii mai mici de 12 ani vor beneficia de ajutorul de 75% din salariu şi pe durata vacanţei! Ministrul Muncii vine cu vești bune

Publicat:

, , a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca si in vacanta scolara parintii vor putea beneficia de sprijinul financiar acordat pentru a sta acasa cu copiii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Singuri acasa, de sarbatori! Jumatate dintre parinții plecați la munca nu vor fi alaturi de copiii lor de Paști.

13:40, 29.04.2024 - Peste 70.000 copii din regiunea de Nord-Vest nu iși vor vedea parinții de Paști. Situația este și mai grava in nord-estul și sudul țarii, unde numarul copiilor singuri de sarbatori depașește 250.000.

Cand primesc pensionarii deciziile de recalculare a pensiilor. Ultimele detalii

08:35, 14.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a vorbit despre recalcularea pensiilor și a precizat și cand vor primi pensionarii acasa deciziile de recalculare. Vești bune pentru pensionari, deoarece s-a aflat cand vor primi acasa deciziile de recalculare a pensiilor. Cea care a venit cu ultimele detalii…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Ministerul Educației, despre o alocație neimpozabila pentru parinți

16:55, 06.03.2024 - Parinții care decid sa-și inscrie copilul intr-o alta școala decit in cele cu un numar mai mic de 50 de elevi vor beneficia de o alocație neimpozabila, noteaza Noi.md. Masura se conține in proiectul de lege privind modificarea Codului Educației, aprobat astazi de catre Guvern. De alocații vor beneficia…

Țara din Europa in care angajații primesc al 13-lea și al 14-lea salariu. Sunt cei mai fericiți

15:35, 29.02.2024 - Vești bune pentru romanii care lucreaza in Austria sau Italia! Unii salariați pot beneficia de al 13-lea și al 14-lea salariu. Banii se dau inainte de concediul din vara și inainte de sarbatorile de iarna. Romanii care lucreaza in Austria pot primi al 13-lea și al 14-lea salariu Angajații din Austria…

Vești noi in randul șoferilor din Romania! Se schimba durata de valabilitate a permiselor de conducere

17:15, 27.02.2024 - Șoferii au parte de vești noi in ceea ce privește durata de valabilitate a permiselor de conducere. Acest aspect se va schimba. Iata cum arata proiectul inițiat de Guvern și aprobat de Senat, in cursul zilei de marți, 27 februarie 2024!

Doua zodii care vor beneficia de mariri de salariu la sfarșitul lunii februarie. Nativii primesc vești bune de la angajatori

21:50, 13.02.2024 - Vești excelente pentru doua zodii din horoscop! Nativii vor beneficia de mariri de salariu inca de la sfarșitul lunii februarie. Angajatorii le vor aprecia munca și ii vor rasplati cu un cadou pe masura așteptarilor lor. Nativii vor avea parte de motive reale de bucurie.

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.


Ce parere ai despre aceasta stire?