Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc militează pentru homosexuali! Cere o lege specială: 'Au dreptul să facă parte dintr-o familie'

Publicat:

indeamna, intr-un documentar difuzat miercuri la Roma, ca homosexualii sa fie protejati prin legi privind uniunea civila, cea mai clara declaratie cu privire la acest subiect de pana acum a , relateaza Reuters.

”Homosexualii au dreptul sa faca parte dintr-o familie. Ei sunt copiii lui Dumnezeu si au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui dat afara sau facut sa sufere din aceasta cauza”, declara Papa argentinian in acest documentar, intitulat ”Francesco”, citat de , informeaza News.ro.

”Ceea ce trebuie sa cream este o lege a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papa Francisc a prezidat slujba din Vinerea Mare

20:25, 29.03.2024 - Papa Francisc a prezidat slujba din Vinerea Mare in bazilica Sfantul Petru, inaintea procesiunii ”Via Crucis”, care are loc in timpul serii la Colosseumul din Roma, cu prilejul celei mai triste zile din calendarul crestin, care marcheaza rastignirea lui Iisus, informeaza Reuters. Duminica va fi sarbatorit…

Papa Francisc spune ca l-a intrebat pe Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”

15:35, 15.03.2024 - Papa Francisc afirma ca l-a intrebat pe Diego Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”, probabil cel mai notoriu gol neregulamentar inscris vreodata intr-un meci de fotbal, cand l-a primit pe fotbalistul din țara sa natala la Vatican, relateaza Reuters.

Papa Francisc are dreptate in privința Ucrainei

15:11, 11.03.2024 - Papa Francisc i-a cerut președintelui ucrainean Volodimir Zelenski sa aiba „curajul steagului alb” și sa negocieze cu Moscova “inainte ca lucrurile sa se inrautațeasca”. Zelenski i-a raspuns dur, insa comentariile Suveranului Pontif reprezinta o recunoaștere a realitații sumbre in Ucraina. De la contraofensiva…

FOTO Grupare de pedofili, recunoscuta de Papa Francisc: adevarul a ieșit la iveala dupa mulți ani

04:50, 26.02.2024 - Reprezentantii papei Francisc in Polonia au anuntat sambata ca suveranul pontif a acceptat demisia unui arhiepiscop polonez acuzat, intr-un documentar, ca nu a actionat cu privire la abuzurile impotriva copiilor, informeaza Reuters, relateaza Agerpres. Intr-un documentar realizat in 2021 de postul…

Javier Milei s-a intalnit pentru prima oara cu Papa Francisc, pe care l-a numit in trecut „imbecil care promoveaza comunismul” 

19:20, 11.02.2024 - Papa Francisc a canonizat, duminica, prima femeie sfanta din Argentina natala, un eveniment care l-a adus la Vatican pe fostul sau critic inversunat, presedintele argentinian Javier Milei, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?