Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt oameni au murit în urma unui atac cu cuţitul produs în vestul Chinei

Publicat:

Atacul a avut loc marti dupa-amiaza in districtul Pishan din sudul regiunii Xinjiang, acesta fiind cel mai recent incident violent petrecut in aceasta regiune volatila.

Potrivit autoritatilor locale, alte cinci persoane au fost ranite de atacatori inainte ca politia sa reuseasca sa-i elimine.

In regiunea Xinjiang locuiesc numerosi etnici uiguri, o minoritate etnica de origine turcica si religie musulmana. Tensiunea in zona a crescut in urma revoltelor antiguvernamentale care au avut loc in orasul Urumqi in anul 2009.

Autoritatile chineze afirma ca lupta impotriva separatistilor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Noi restricții SUA impotriva Huawei. Nu mai poate cumpara cipuri de la Qualcomm și Intel

09:20, 08.05.2024 - Atunci cand Huawei a dezvaluit noile modele de smartphone-uri Pura 70 echipate cu procesorul Kirin 9010 chiar și in Europa, nu am putut decat sa ridicam din spranceana, intrucat acestea ofera performanța mai mica decat ceea ce am primit pe telefoane precum Huawei P60, sau Mate 50, care foloseau Snapdragon…

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Cel puțin doi morți și 21 de raniți, intr-un atac cu cuțitul la spital din China. Un suspect a fost reținut

11:35, 07.05.2024 - Doi oameni au fost uciși și alți 21 sunt raniți, marți, 7 mai, n urma unui atac cuțitul intr-un spital din Zhenxiong, provincia Yunnan, sud-vestul Chinei, a informat presa de stat, preluata de CNN.Biroul de Securitate Publica a raportat incidentul in jurul orei locale 11.37. Atacul a fost descris agenția…

Blinken, inaintea vizitei in China: Sunt crime impotriva umanitații și genocid in provincia Xinjiang

22:21, 22.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta.

Trei oameni au murit intr-o avalanșa in stațiunea elvețiana Zermatt. VIDEO

10:50, 02.04.2024 - Autoritațile elvețiene au anunțat luni, 1 aprilie, ca trei persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost ranita, in urma unei avalanșe in populara stațiune de schi Zermatt, din sud-vestul Elveției, relateaza DW.Potrivit imaginilor video difuzate in special pe X (Twitter), avalanșa s-a produs luni…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…


Ce parere ai despre aceasta stire?