Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU prezintă un nou bilanţ al maladiei Ebola. În doar cinci zile au murit peste 450 de oameni

Publicat:

Numarul mortilor de Ebola este in continua crestere. Pana in prezent au fost inregistrate 7.373 de decese, cu 458 mai multe decat acum 5 zile, cand a fost prezentat precedentul bilant. 

"Trebuie sa continuam lupta impotriva Ebola. Aceasta epidemie este fara precedent pentru si intreaga lume. De aceea, intreaga planeta s-a mobilizat", a zis secretarul general al ONU, -moon.

De asemenea, alte peste 19.000 de persoane au fost infectate cu febra hemoragica in mai multe tari din vestul Africii. Cei mai multi oameni au murit de Ebola in Liberia. Aici bilantul este…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prințul William, noi detalii despre starea de sanatate a prințesei de Wales. Cum se simte in prezent Kate Middleton, dupa ce a declarat ca lupta impotriva cancerului

08:55, 02.05.2024 - Prințul William a ofetit noi detalii despre starea de sanatate a soției sale, Prințesa de Wales. In momentul in care a fost intrebat cum se simte Kate Middleton, urmașul la tron nu a ezitat sa raspunda.

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Peste 90 de oameni care fugeau de o epidemie de holera au murit inecați dupa ce ambarcațiunea in care erau s-a scufundat

08:50, 08.04.2024 - Peste 90 de persoane, intre care multi copii, care fugeau de o epidemie de holera, au murit dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a scufundat in largul coastei de nord a Mozambicului, au anuntat autoritatile locale citate de BBC.

Șeful NATO avertizeaza ca „o alianța solida a puterilor autoritare” lupta impotriva democrațiilor occidentale

09:40, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o "alianta a puterilor autoritare" actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai "imprevizibila", informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara.

09:45, 03.04.2024 - Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara. Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara. Soluție avansata bazata pe inteligența artificiala creata la Cluj, care…

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei. Boala care ucide zilnic peste 4.000 de oameni

10:30, 24.03.2024 - Tuberculoza este una din cele mai proeminente probleme de sanatate publica, la nivel mondial. In fiecare zi, global, peste 4.300 de oameni pierd lupta cu aceasta boala. Tratarea acestei maladii a devenit mult mai eficienta, in ultimele decenii, insa TB ramane o boala grava, care afecteaza mai ales persoanele…

Marturisirile cutremuratoare ale supraviețuitorilor atacului din Moscova: „Trageau direct in multimea de oameni!”. 115 oameni au murit

16:55, 23.03.2024 - Supraviețuitorii atacului din Moscova au facut marturisiri cutremuratoare despre ce s-a intamplat acolo. Un numar de 115 oameni au murit, iar alte sute de persoane au fost grav ranite. Iata ce au transmis martorii!

Reacția NATO la declarația lui Donald Trump privind incurajarea Rusiei sa atace aliații SUA. „Submineaza intreaga noastra securitate”.

18:55, 11.02.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat duminica impotriva afirmatiilor care „submineaza securitatea” Aliantei. Anterior, Donald Trump a a evocat posibilitatea de a nu mai apara statele aliate a caror contributie financiara este insuficienta.


Ce parere ai despre aceasta stire?