Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Vaida, mesaj după moartea Cristinei Țopescu: „Ne izolăm, uităm unii de alții”

Publicat:

a transmis cateva cuvinte, dupa moartea șocanta a Cristinei Țopescu. La inceputul emisiunii „”, prezentatoarea a transmis condoleanțe pentru fosta ei colega de breasla și a vorbit despre blestemul acestui secol: izolarea, o tragedie care a marcat-o și pe Cristina Țopescu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping a transmis un mesaj Forumului de Cooperare Spațiala China-LAC

19:10, 24.04.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, a transmis miercuri un mesaj de felicitare participanților la prima ediție a Forumului de Cooperare Spațiala China-Statele Latino-Americane și Caraibiene (LAC). Acesta a aratat ca in 2024 implinesc zece ani de la fondarea Forumului China-Comunitatea Statelor Latino-Americane și Caraibiene (CELAC),…

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Un nou mesaj neobișnuit, transmis de Olesea Stamate

13:00, 16.03.2024 - Olesea Stamate a publicat un nou mesaj neobișnuit pe rețelele de socializare. Deputata i-a dedicat un mesaj special și emoționant tatalui sau. Parlamentara a scris ca mai are de invațat multe de la parinte și a marturisit ca el a invațat-o despre faptul ca este „cel mai important sa fii om”. Stamate…

Florin Piersic, mesaj in direct pentru Simona Halep! Ce i-a transmis indragitul actor clujean: „Pentru asta ma pregatesc intens”

11:05, 08.03.2024 - Nadia Comaneci și Florin Piersic i-au pregatit Simonei Halep o surpriza, un mesaj calduros, in timpul unei intervenții televizate, dupa ce campioana a obținut victoria la TAS.Marea gimnasta a lumii Nadia Comaneci, prima care a obținut vreodata nota 10,  i-a transmis un mesaj campioanei mondiale…

Mesajul transmis de Iulia, soția lui Aleksei Navalnii. Ce fotografie emoționanta postata dupa moartea opozantului intern al președintelui rus Vladimir Putin / FOTO

07:45, 19.02.2024 - Trecere in neființa a lui Aleksei Navalnii a adus durere in suflet in randul apropiaților sai. Soția opozantului de temut al lui Vladimir Putin se simte extrem de afectata de decesul partenerului sau. Iata ce mesaj a postat Iulia, la doua zile de la decesul soțului sau, pe internet!

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?