Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Mi-au zis ca am dinti de cal". Cum arata vedeta dupa ce a platit peste 38.000 de lire pentru a-si reface dantura

Publicat:

Chiar daca au la dispozitie zeci sau sute de mii de dolari pentru imbunatatiri corporale, vedetele nu nimeresc mereu pe mana expertilor potriviti. Asa, de exemplu, ajung sa aiba danturi false chiar mai urate decat cele originale. Asa a patit si .

VEZI IMAGINILE AICI.

De altfel, ea reprezinta, poate, cel mai trist exemplu de "asa nu" la capitolul dentar. Dintr-o blonda draguta, vedeta de reality show s-a tranformat intr-o bruneta deformata, cu o dantura care inspaimanta.

"Intotdeauna am fost complexata de fata mea. Faptul ca citesc mereu pe Twitter comentariile…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Oana Roman a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. „Nu aveti pic de empatie!”

14:05, 20.03.2024 - Sincera și deschisa, cum și-a obișnuit admiratorii, Oana Roman a dezvaluit ca tocmai a trecut printr-un episod ce a nemulțumit-o profund. Vedeta a avut o reacție tranșanta dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. Oana Roman, reacție vehementa Oana Roman traverseaza una…

Ce a putut face un șofer care iși gasea mereu locul de parcare platit ocupat de același vecin. Mulți nu s-au așteptat la așa ceva

16:45, 15.03.2024 - Un barbat suparat ca iși gasea mereu locul de parcare platit ocupat de catre un vecin de bloc a recurs la un gest care l-a izgonit pe acesta din urma, dar care a trezit extrem de multe reacții pe internet.

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.

Vica Blochina, mai ‘tanara’ cu 10 ani. Ce intervenții estetice a facut vedeta și cați bani a platit

10:01, 21.02.2024 - Vica Blochina, in varsta de 48 de ani, a ajuns iar pe mana medicului estetician. Fosta amanta a lui Victor Pițurca vrea sa arate mai tanara cu orice preț, așa ca și-a facut cateva intervenții estetice la nivelul feței. Cați bani a scos din buzunar fosta balerina? Vica Blochina a apelat iar la intervenții…


Ce parere ai despre aceasta stire?