Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturie-avertisment din culisele sălilor de fitness din România: “M-am dopat 11 ani, eram foarte agresiv. Am făcut cancer la rinichi și la plămâni din cauza steroizilor”

Publicat:

este acum președintele filialei romanești a Federației Internaționale de (INBA). In direct la GSP Live, fostul sportiv a povestit culisele intunecate din salile de fitness “M-am dopat 11 ani. Din cauza asta am ajuns aici”. Barbatul de 45 de ani, cu mușchi proeminenți și par grizonant, iși ridica tricoul de antrenament in partea dreapta. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in randul medicilor, numarul cazurilor de cancer in randul romanilor sub 50 de ani a crescut

12:36, 29.04.2024 - Aceștia susțin ca cei mai mulți pacienți sufera de cancer pulmonar și se prezinta la spital cu forme avansate ale bolii.Cauza principala a acestui tip de cancer este expunerea constanta intr-un mediu poluat. Specialiștii spun ca nu doar Romania se afla in aceasta situație.La nivel european autoritațile…

Alerta in randul medicilor, numarul cazurilor de cancer in randul romanilor sub 50 de ani a crescut

11:36, 29.04.2024 - Aceștia susțin ca cei mai mulți pacienți sufera de cancer pulmonar și se prezinta la spital cu forme avansate ale bolii.Cauza principala a acestui tip de cancer este expunerea constanta intr-un mediu poluat. Specialiștii spun ca nu doar Romania se afla in aceasta situație.La nivel european autoritațile…

Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, in premiera la Timișoara. Romania participa cu 40 de sportivi

14:40, 26.04.2024 - Rafael Santonja, președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, este prezent la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness gazduit la final de aprilie de Timișoara. Romania va participa cu un lot format din 40 de sportivi.

Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania: „La fiecare 30 de minute, un roman moare din cauza unui infarct”

14:15, 09.04.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national, conform declaratiilor consilierului prezidential Diana Paun.

Avertisment fara precedent. Romania, in pragul unei alerte de Cod roșu din cauza incalzirii globale

18:15, 23.03.2024 -  La randul sau, țara noastra se confrunta cu anomalii termice. Dupa ninsorile puternice de zilele trecute, acum specialiștii anunța ca vom avea și temperaturi de 25 de grade Celsius. Ce regiuni sunt vizate, dar și cat va ține acest episod extrem, aflam chiar de la Roxana Bojariu, expert climatolog.  

Catalin Cirstoiu, marturie șocanta: Eu am avut cancer și l-am invins/ VIDEO

13:00, 20.03.2024 - Catalin Cirstoiu, noul candidat al PSD-PNL la Primaria Capitalei, a debutat in politica și a vorbit public pentru prima data in noua postura. Cirstoiu a inceput in forța conferința de presa și a comparat Bucureștiul din acest moment cu un bolnav de cancer:”Eu sunt medic, nu sunt om politic.…

Salariatii primariilor din comune incep luni protestele: greva de avertisment si greva japoneza cu exces de zel

14:10, 14.03.2024 - Angajatii primariilor de comune vor incepe luni actiunile de protest, avand in vedere ca Guvernul nu a tinut cont de solicitarile acestora privind salarizarea, a anuntat joi liderul Sindicatului National al Salariatilor Comunelor si Oraselor din Romania - SCOR, Dan Carlan.


Ce parere ai despre aceasta stire?