Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Managerul de la Spitalul Municipal Dorohoi a demisionat

Publicat:

Managerul Spitalului Municipal Dorohoi, , a demisionat, joi, din functie, la o saptamana dupa ce liderul liberal din Botosani, senatorul , l-a acuzat de "erori consecutive in actul de management", potrivit Agerpres.

Anton si-a inaintat demisia primarului municipiului Dorohoi, , "avand in vedere presiunile foarte mari de natura politica si institutionala" la care este supus in ultima vreme , aratand ca, daca ar ramane la conducerea unitatii medicale, "ar putea aduce prejudicii nemeritate de imagine si functionale spitalului".

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teatru total la PNL, Șoptica a demisionat de la Județ, dar a ramas președinte la Municipiu, organizația care trebuie sa dea candidatul la Primaria Botoșani

20:00, 03.03.2024 - Chiar daca pe 26 februarie a renunțat la funcția de președinte al organizației județene, la care fusese ales la conferința din 2021, Costel Șoptica a ramas in continuare președintele filialei municipale a PNL Botoșani.

Lovitura de la PNL vazuta in alt stil: Dl Șoptica și-a batut joc de dl Iftime, daca nu ați ințeles / A cazut intr-o capcana și nu știe cum sa iasa – VIDEO

14:00, 02.03.2024 - Plecarea lui Costel Șoptica din fruntea PNL Botoșani este vazuta in alt mod de catre fostul sau principal colaborator. Ex-prim-vicepreședintele organizației județene a liberalilor susține ca, deși aparent a fost invins, deputatul a renunțat la funcție abia l-a adus pe Valeriu Iftime intr-o situație…

Șoptica a demisionat, Iftime forțat sa intre in batalia pentru Consiliul Județean

13:46, 26.02.2024 - Deputatul Costel Șoptica a decis sa renunțe la funcția de președinte al PNL Botoșani dupa ce negocierile cu șefii de la București și cu Valeriu Iftime s-au reluat la inceputul acestei saptamani.

PNL Botoșani are un nou lider

13:56, 12.02.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime, care si-a depus, vineri, adeziunea la Partidul National Liberal (PNL), va conduce filiala din Botosani, alaturi de presedintele actual al organizatiei locale, deputatul Costel Soptica.


Ce parere ai despre aceasta stire?