Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liliecii nu prezintă un risc mai mare de răspândire a virusurilor la oameni în comparaţie cu alte specii (studiu)

Publicat:

Ipoteza conform careia anumite vietuitoare, precum liliecii, prezinta un risc mai mare de raspandire a virusurilor la oameni nu ar fi exacta, conform unui nou studiu, citat marti de . O echipa de oameni de stiinta a descoperit ca riscul de raspandire la oameni a virusurilor zoonotice este in general aceeasi in cadrul grupurilor diverse de animale. Concluziile pun la indoiala ipoteza conform careia liliecii, despre care se crede ca s-ar afla la originea coronavirusului SARS-CoV-2 care a condus la pandemia actuala, produc virusuri cu o "tendinta accentuata" de infectare a oamenilor.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZIILE UNUI STUDIU La capitolul competențe digitale, Romania nu are rezultate foarte bune

08:50, 06.05.2024 - Conform unui studiu publicat de Eurostat, la capitolul digitalizare Romania se afla pe ultimul loc in Europa.  The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU La capitolul competențe digitale, Romania nu are rezultate foarte bune first appeared on Informatia Zilei .

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Un sfert dintre funcționarii publici considera ca dețin competențe digitale de nivel avansat

10:30, 01.05.2024 - Potrivit Ziarului Financiar, 25% dintre angajații din sectorul public se considera ca au competențe digitale avansate, bazate pe abilitați precum navigarea pe internet. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Un sfert dintre funcționarii publici considera ca dețin competențe digitale de nivel avansat first…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Sapte din zece romani au in vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mancare aruncata la gunoi

14:05, 24.04.2024 - Sapte din zece romani au in vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mancare aruncata la gunoi, femeile fiind mai deschise decat barbatii sa ia masuri in acest sens, .... The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Sapte din zece romani au in vedere strategii pentru a reduce cantitatea de mancare aruncata…

Dieta, mai eficace ca medicamentele in sindromul de colon iritabil

06:40, 23.04.2024 - Pentru atenuarea simptomelor caracteristice sindromului de colon iritabil mai eficienta este modificarea dietei decat medicamentele, indica un recent studiu. Potrivit unui studiu recent, efectuat la Universitatea din Gotheburg (Suedia), o dieta sub forma unui tratament alimentar poate fi mai eficienta…

Pastilele pentru contraceptie cresc riscul apariției unor tumori. Concluziile unui studiu observațional pe 18.000 de femei

01:40, 29.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii, conform News.ro. Potrivit The Guardian, oamenii de…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU Inteligența artificiala și traducerea automata nu vor inlocui nevoia de invațare a limbilor straine

16:05, 17.03.2024 - Sondajul prezentat de British Council și Research Institute of Digital Innovation in Learning face parte dintr-o cercetare mai ampla: Artificial intelligence in English language teaching: Preparing for the future. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU Inteligența artificiala și traducerea automata nu vor…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul de cancer

10:50, 07.03.2024 - Descoperirile subliniaza importanța investigarii oricarei scaderi neașteptate in greutate și a menținerii unui stil de viața sanatos pentru prevenirea bolilor și imbunatațirea calitații vieții. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul…

Urșii polari, amenințați de foamete, pe masura ce gheața se topește. Cum se adapteaza schimbarilor climatice, potrivit unui nou studiu

09:50, 14.02.2024 - Unii urși polari se confrunta cu foamete pe masura ce gheața arctica se topește, deoarece nu iși pot adapta dieta pentru a trai pe uscat, au descoperit oamenii de știința. Speciile arctice emblematice se hranesc, in mod normal, cu foci inelate, pe care le prind pe sloiuri de gheața din larg.


Ce parere ai despre aceasta stire?