Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lewis Hamilton și viitorul din Formula 1 - Rivalii care recunosc că l-ar vrea pe britanic

Publicat:

Nu are parte de cea mai buna perioada a carierei (RedBull este pe val de trei sezoane), dar ramane unul dintre cei mai ravniți piloți din Formula 1. a vorbit despre viitorul sau din , in condițiile in care rivalii de la Ferrari au spus clar ca și l-ar dori pe multiplul campion mondial.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

Formula 1: Dorit de Mercedes, Max Verstappen vorbește despre viitorul sau in „Marele Circ”

17:20, 03.05.2024 - Presa din Germania a scris in ultima perioada despre posibila mutare a lui Max Verstappen (Red Bull) la Mercedes, iar triplul campion mondial a comentat aceste zvonuri inainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Cel mai dorit inginer din Formula 1, la un pas de Ferrari

13:36, 01.05.2024 - De numele lui Adrian Newey se leaga cele mai importante rezultate reușite de RedBull in Formula 1, inginerul englez stand la baza monoposturilor care i-au ajutat pe Sebastian Vettel (de patru ori campion mondial) și Max Verstappen (este mare favorit sa-și treaca in CV titlul cu numarul patru in acest…

Pilotul Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

13:45, 07.04.2024 - Pilotul Max Verstappen de la RedBull a caștigat duminica Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Colegul sau de echipa Sergio Perez a ieșit pe locul doi. Carlos Sainz de la Ferrari a prins ultima poziție pe podium.

Sergio Perez, de la Red Bull, a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start a Grand Prix-ului Australiei

12:25, 23.03.2024 - Mexicanul Sergio Perez (Red Bull), care sambata a terminat al treilea in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, va fi al saselea pe grila de start duminica, dupa ce a primit o penalizare de trei locuri pentru ca l-a "impiedicat inutil" pe germanul Nico Hulkenberg (Haas) in…

Formula 1: Monopostul Ferrari, cel mai rapid in a treia sesiune de antrenamente din Bahrain

15:50, 01.03.2024 - Carlos Sainz Jr. a fost cel mai rapid in a treia sesiune de antrenamente din Bahrain, pilotul celor de la Scuderia Ferrari oprind cronometrul la 1:30.824. Ibericul a fost urmat de compatriotul Fernando Alonso (Aston Martin) și Max Verstappen (RedBull - campionul ultimelor trei ediții din Marele Circ).

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Formula 1 - Lewis Hamilton explica ce l-a determinat sa semneze cu rivalii de la Ferrari

14:45, 24.02.2024 - Lewis Hamilton va debuta pe 2 martie in ultimul sezon alaturi de Mercedes, desparțirea surpinzatoare urmand sa vina dupa 12 stagiuni impreuna. Britanicul a ales sa treaca in monopostul rivalilor de la Ferrari, pilotul in varsta de 39 ani explicand ce l-a determinat sa faca acest pas important.


Ce parere ai despre aceasta stire?