Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israel: Polițiștii au fost atacați cu pietre de ultraortodocși în timpul sărbătorii Purim

Publicat:

Evrei ultraortodocși au atacat duminica polițiști cu pietre polițiștii israelieni în timpul sarbatorii religioase Purim, revitalizând tensiunilor legate de respectarea masurilor sanitare pentru combaterea coronavirusului, relateaza AFP.
Zeci de evrei ultraortodocși au aruncat cu pietre și obiecte asupra ofițerilor care au venit sa înlature papuși suspendate de firele electrice din cartierul din Ierusalim, a spus un jurnalist AFP care a auzit ca manifestanții scandau catre polițiști cuvântul &"naziști&".
Pe una dintre papuși era scris numele șefului de…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Feriți-va de inșelaciunile online!

10:10, 10.05.2024 - Poliția Romana a fost sesizata cu privire la existența unor noi modalitați de comiterea de inșelaciuni online. Banuiții iși asuma identitatea unor personalitați publice și determina persoanele vatamate sa investeasca in produse sau fonduri de investiții false. Polițiștii au realizat un video pentru…

Breaking: Israelul s-a dezlanțuit: Aviația bombardeaza Rafah, fix in timpul evacuarii civililor

15:20, 06.05.2024 - Aviatia israeliana a efectuat luni lovituri in estul orasului Rafah, in Fasia Gaza, in apropierea zonelor in care civilii palestinieni au primit ordin de evacuare, relateaza Al-Aqsa, canalul oficial al Hamas, citat de Reuters.

Operațiunea 'Blocada': Acțiune de amploare a polițiștilor, in timpul nopții / VIDEO

13:15, 21.04.2024 - Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au demarat o acțiune conform planului Blocada in data de 21 aprilie 2024, concentrandu-se pe prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pe eradicarea traficului și consumului ilicit de droguri.

Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu. De la ce a pornit cearta: „Era sa primesc 30 de zile arest preventiv”

10:25, 13.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns din nou la scandal, dupa ce in februarie vorbeau despre o posibila impacare. Conform declarațiilor lui, vedeta a depus o plangere la poliție impotriva lui, l-a acuzat ca a terorizat-o „psihic și fizic”. In 2022, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au desparțit…

Protest masiv la Ierusalim impotriva guvernului Netanyahu și a derogarilor de la serviciul militar

08:05, 01.04.2024 - Zeci de mii de persoane au manifestat duminica la Ierusalim impotriva guvernului lui Benjamin Netanyahu și impotriva derogarilor de la serviciul militar acordate barbaților evrei ultraortodocși, scene care amintesc de protestele de strada in masa de anul trecut, relateaza News.ro. Grupuri de protestatari,…

Scholz cere un armistitiu "durabil" in Gaza, Netanyahu isi repeta decizia de a "elimina" Hamas

03:35, 18.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a facut apel la Ierusalim, la incheierea unui "acord privind ostaticii si la o incetare a focului durabila" in Fisia Gaza, in timp ce premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a reiterat hotarirea de a "elimina" Hamas, relateaza AFP. Acest apel intervine in contextul in…

Mai multe baloane chinezești au traversat stramtoarea Taiwan in timpul sarbatorii Anului Nou Lunar

15:25, 11.02.2024 - Ministerul taiwanez al Apararii anunța ca a detectat, in timpul Anului Nou Lunar, baloane chinezești care au traversat stramtoarea Taiwan, dintre care 5 au zburat deasupra insulei, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?