Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații devastatoare în nordul Indiei: Cinci persoane au murit, iar alte 30 sunt date dispărute

Publicat:

Cinci persoane si-au pierdut viata si cel putin alte 30 au fost date disparute dupa ce o rupere de nori a declansat miercuri dimineata ploi abundente care au devastat parti dintr-un sat izolat din regiunea indiana Jammu si Casmir, au precizat autoritatile locale, potrivit DPA.

Cinci cadavre au fost recuperate pana in momentul de fata, iar 36 de persoane din satul sunt date disparute, a precizat un inalt oficial din politia districtului Kishtwar, , potrivit agerpres.ro.

Mai multe constructii, printre care si opt locuinte, au fost luate de viiturile formate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de morți si sute de persoane disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au devastat Brazilia

07:40, 05.05.2024 - Cel putin 57 de persoane au murit si alte 373 sunt date disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au afectat, in aceasta saptamana, statul brazilian Rio Grande do Sul, scrie CNN, citat de news.ro.

(video) Peste 30 de morti si 60 de disparuti in Brazilia, in urma ruperii unui baraj si a unor inundatii devastatoare

12:05, 03.05.2024 - Barajul de la o hidrocentrala din sudul Braziliei a cedat, dupa zile de ploi abundente care au declansat inundatii masive, provocand moartea a peste 30 de persoane, in timp ce alte 60 de persoane sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, relateaza BBC, citat de news.ro .

Inundații devastatoare, in Dubai: mall-ul și aeroportul, sub apa - FOTO

08:20, 17.04.2024 - Inundațiile au lovit mai multe zone din Dubai și Abu Dhabi, iar oamenii au incercat din rasputeri sa fuga din calea apelor, in timp ce mașinile de lux au ramas blocate in trafic. Foto: Profi MediaZborurile de pe Aeroportul Internațional Dubai au fost suspendate timp de 30 de minute din cauza furtunii…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: Sase persoane sunt date disparute si patru au fost ranite

18:51, 09.04.2024 - Șase persoane au fost date disparute si cel putin patru sunt ranite in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT)…

Doi romani AU MURIT in incendiul devastator de la Valencia. Anunțul oficial al MAE

23:35, 27.02.2024 - MAE precizeaza ca familia a fost notificata de autoritatile spaniole, conform procedurilor. Totodata, MAE mentioneaza ca reprezentantii Consulatului Romaniei de la Castellon de la Plana sunt in continuare in legatura cu autoritatile spaniole si cu cetatenii romani afectati de incendiu care au solicitat…

Ancheta in India dupa ce un marfar cu pietris parcurge 70 de kilometri fara conductor cu 100 de kilometri pe ora

16:55, 26.02.2024 - ”Am ordonat o ancheta”, a anuntat un purtator de cuvant al Northern Railways, Deepak Kumar, la o zi dupa incident, precizand ca nu s-a inregistrat nicio victima. A driverless train was spotted travelling at nearly 60mph (100kmh) in India. According to authorities, no-one was hurt but an investigation…


Ce parere ai despre aceasta stire?