Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inspecția tehnică periodică. ITP 2021

Publicat:

Obligația de a efectua inspecția tehnica revine deținatorului autovehiculului și doar pentru mașinile inmatriculate sau inregistrate in Romania, conform OG nr. 81 /2000 In 2021, mașinile de uz personal, trebuie sa faca inspecția o data la doi ani. Mașinile cu varsta de peste 12 ani, deținatorii lor sunt nevoiți sa faca ITP anual. Autovehiculele destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de opt locuri pe scaune, cele folosite ca taxi sau pentru inchiriere, precum și cele  pentru școala auto , trebuie sa faca ITP-ul la șase luni. Pentru acelasi tip de…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatii au decis: Vehiculele lente, exceptate de la inspectia tehnica periodica, masinile de inchiriat, verificate la 6 luni!

15:05, 19.04.2024 - In aceasta saptamana, in cadrul plenului Camerei Deputatilor, au fost clarificate si s au adus modificari importante in ceea ce priveste inspectia tehnica periodica a "vehiculelor lente".Astfel, s a decis exceptarea de la obligativitatea efectuarii acestei inspectii pentru vehiculele cu o viteza maxima…

MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari in inspecția tehnica periodica a vehiculelor

09:00, 17.04.2024 - Legea, care are ca scop clarificarea și actualizarea reglementarilor in domeniul transportului rutier, va merge acum la promulgare. The post MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari in inspecția tehnica periodica a vehiculelor first appeared on Informatia Zilei .

FORMULARUL 212 – ANAF iți spune cum trebuie sa il completezi

08:55, 21.03.2024 - Maramureșenii trebuie sa ia in calcul formularul 212 „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” in anul 2024. Prin OPANAF 6/2024 a fost aprobat noul model, instrucțiunile de completare și de depunere in anul 2024 a formularului mai sus amintit,…

Legea care schimba Codul fiscal si introduce obligatia pentru prestatorii de servicii de plata, de pastrare a evidentelor privind platile transfrontaliere si beneficiarii acestora, promulgata

12:55, 04.03.2024 - Actul normativ promulgat de catre seful statului instituie unele obligatii pentru prestatorii de servicii de plata, de pastrare a evidentelor privind platile transfrontaliere si beneficiarii acestora si de punere a acestor evidente la dispozitia organelor fiscale. De asemenea, este introdusa  posibilitatea…

Masinile care ar putea fi interzise in Romania. Directiva vine chiar de la UE, ar fi o mare lovitura pentru multi romani

19:15, 02.03.2024 - Vești rele pentru cei care au mașini vechi! Toți deținatorii de astfel de vehicule trebuie sa afle ca ar putea sa le piarda, in funcție de anul in care au fost produse și defectele pe care le au. Directiva vine chiar de la Uniunea Europeana. Schimbari majore pentru deținatorii de mașini Uniunea Europeana…

Furtul de energie in Romania, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Cate cazuri au fost descoperite in 2023

11:51, 22.02.2024 - Furtul de energie in Romania, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Cate cazuri au fost descoperite in 2023 Furtul de energie in Romania a fost egal in 2023 cu consumul anual al unui oraș de 35.000 de locuitori.  Inspecția energetica, structura specializata din cadrul Delgaz Grid, a identificat…

Anomalia din programul Rabla Plus 2024

10:05, 20.02.2024 - Oficialii APIA susțin ca mașinile mHEV sunt mai puternic subvenționate decat cele PHEV iar aceasta situație reprezinta o „anomalie” existenta in Rabla Plus 2024. Intr-o dezbatere despre perspectivele pieței auto pentru anul 2024 , Dan Vardie, președintele Asociației Producatorilor și Importatorilor…

Modificari de ultim moment la Codul Fiscal, adoptate de Camera Deputaților. Care sunt schimbarile MAJORE

15:10, 13.02.2024 - Potrivit noilor prevederi, baza de impozitare a TVA se reduce si in cazul in care se acorda reduceri de pret dupa livrarea bunurilor sau prestarea serviciilor.Prin exceptie, "daca reducerile de pret nu sunt acordate direct clientului, furnizorii de bunuri si/sau prestatorii de servicii trebuie sa emita…


Ce parere ai despre aceasta stire?