Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCIDENT în Golful Oman: Iranul a depistat un submarin militar și crede că este unul al SUA

Publicat:

iraniene au detectat un submarin militar strain in , in cursul unor exercitii militare, iar submersibilul, care probabil este american, s-a indepartat imediat dupa somatii, anunța MEDIAFAX.

Submarinul militar neidentificat a incercat sa se apropie de zona in care nave militare iraniene efectuau manevre, in . Submersibilul s-a indepartat imediat dupa ce a fost localizat, anunta iraniene, citate de agentia Tasnim.

Elicoptere militare iraniene au filmat submarinul strain si l-au somat. iraniene, este vorba…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord a trimis o delegație in Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țari avanseaza in domeniul nuclear

12:20, 24.04.2024 - O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmeaza a fi primita de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeana este condusa de Yun Jong Ho, ministrul Comerțului Exterior. Potrivit presei de stat din Coreea de Nord, discuțiile cu Iranul vor viza aspecte economice dar și…

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.

Japonia: doua elicoptere militare japoneze s-au prabușit in cursul unui antrenament

07:50, 21.04.2024 - O persoana a murit și șapte au disparut dupa ce doua elicoptere militare japoneze, probabil, s-au ciocnit, relateaza The Guardian. Accidentul a avut loc sambata seara. O persoana a fost recuperata, dar ulterior a fost confirmat decesul.

Dezastru aerian in Japonia: doua elicoptere militare japoneze s-au prabușit in cursul unui antrenament

05:40, 21.04.2024 - Sapte membri de echipaj au fost dati disparuti duminica dupa un accident care aparent a implicat doua elicoptere militare japoneze in largul coastelor nipone, a informat presa locala, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Iranul anunța ca atacul asupra Israelului si-a atins toate obiectivele: „Nu avem nicio intenție de a continua operațiunea”

11:20, 14.04.2024 - Seful fortelor armate iraniene a afirmat duminica aceasta ca atacul intreprins in timpul noptii impotriva Israelului „si-a atins toate obiectivele”, precizand, totodata, ca niciun centru urban sau economic nu a fost vizat de dronele si rachetele iraniene, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Garzile Revoluționare iraniene au lansat Operațiunea `Promisiunea Adevarata`/ IDF confirma atacuri cu drone și rachete de croaziera

00:40, 14.04.2024 - Canalul israelian de televiziune Channel 12 TV a anuntat ca Iranul a lansat aproximativ 100 de drone si rachete de croaziera catre Israel, iar unele dintre acestea au fost doborate deasupra teritoriului Siriei sau al Iordaniei.Garzile Revolutionare iraniene au comunicat ca operatiunea "Promisiune…

Polonia anunța construirea unei baze de elicoptere de lupta in apropierea graniței cu Ucraina și Belarus

12:45, 26.03.2024 - Ministrul Apararii din Polonia, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a dezvaluit planurile de construire a unei baze de elicoptere de lupta la aproximativ 70 de kilometri de granița țarii cu Ucraina și Belarus, transmit EFE.

Incident in trafic la Constanta! Ce a depistat Politia in cazul unui sofer de 22 de ani

13:25, 18.03.2024 - Infractiuni la regimul rutier, constatate de politisti, la Constanta Potrivit IPJ Constanta, la data de 18 martie a.c., in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Politiei Municipiului Medgidia ndash; Biroul de Siguranta Rutiera au identificat un barbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?