Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă un republican se va confrunta cu Donald Trump în alegerile primare pentru prezidenţialele din 2020

Publicat:

"este un copil": astfel si-a justificat republicanul american candidatura in alegerile primare impotriva actualului presedinte american, pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2020, devenind la ora actuala al doilea sau contracandidat al acestuia, informeaza duminica AFP preluat de agerpres. "Nu putem suporta alti patru ani de . De aceea, sunt candidat pentru prezidentiale", a scris, pe Twitter, , animator la un post de radio conservator si fost parlamentar din partea in Congres.

Candidatura lui este mai degraba una simbolica…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump si Biden, domina competitiile in alegerile primare americane și se indreapta spre o revansa istorica

10:55, 06.03.2024 - Presedintele Joe Biden si fostul presedinte Donald Trump s-au impus, marti, in competitiile de nominalizare la nivel statal din intreaga tara, pregatind o revansa istorica in alegerile generale din noiembrie, in ciuda ratingurilor scazute de popularitate pentru ambii candidati, scrie digi24.ro .

Nikki Haley l-a invins pe Trump in alegerile primare republicane din Washington

13:50, 04.03.2024 - Nikki Haley, contracandidata lui Donald Trump in interiorul Partidului Republican, l-a invins pe Trump in alegerile primare republicane din Washington D.C. Haley și Trump sunt rivali in campania care va desemna candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA, de la finalul anului…

Nikki Haley l-a invins pentru prima data pe Donald Trump la alegerile primare republicane. A castigat in Washington DC

08:20, 04.03.2024 - Nikki Haley l-a invins pe Donald Trump la alegerile primare republicane din Washington DC, prima sa victorie in fata fostului presedinte in campania din 2024 pentru a deveni candidatul republican la presedintie, transmite BBC.

Trump a cistigat alegerile primare republicane in alte doua state

14:21, 03.03.2024 - Donald Trump a cistigat, simbata, alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane, Missouri si Michigan, potrivit presei, apropiindu-se de nominalizarea pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. In Missouri, miliardarul republican a invins-o pe rivala Nikki Haley cistigind…

ALEGERI 2024 Trump a caștigat alegerile primare din Carolina de Sud.

12:35, 25.02.2024 - Donald Trump obține victoria in alegerile primare republicane din Carolina de Sud, depașind-o pe rivala Nikki Haley. The post ALEGERI 2024 Trump a caștigat alegerile primare din Carolina de Sud. first appeared on Informatia Zilei .

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.

Donald Trump ciștiga alegerile primare din Carolina de Sud

10:50, 25.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump a ciștigat alegerile primare din Carolina de Sud, statul natal al lui Nikki Haley, principala sa rivala in lupta pentru șansa de a reprezenta Partidul Republican la alegerile prezidențiale din noiembrie 2024. Despre aceasta a anunțat presa americana in noaptea…

Trump a castigat alegerile primare republicane in Carolina de Sud, zdrobind-o pe Nikki Haley in statul ei natal

10:15, 25.02.2024 - Donald Trump a castigat alegerile primare republicane din Carolina de Sud, in fata rivalei sale, Nikki Haley. Desi votul a avut loc in statul natal al lui Haley, fosta guvernatoare nu a avut nicio sansa in fata republicanului. Totusi, Haley nu se va retrage din cursa. Aceasta mai are o sansa la super…


Ce parere ai despre aceasta stire?