Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o persoană confirmată cu coronavirus a murit – un bărbat de 77 de ani, din judeţul Hunedoara

Publicat:

Conform datelor furnizate de catre Grupul de , in Romania a fost inregistrat cel de-al 47 lea deces. post Inca o persoana confirmata cu coronavirus a murit – un barbat de 77 de ani, din judetul Hunedoara appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Tragedie in Vinerea Mare la o partida de vanatoare, in Ardeal. Un barbat a murit dupa ce o arma s-a descarcat accidental

16:26, 03.05.2024 - Tragedie in Hunedoara! Un barbat de 44 de ani a murit, dupa ce arma unui vanator s-a descarcat accidental si l-a lovit in zona pieptului.Oamenii legii au fost chemati la fata locului chiar de tatal vanatorului de 34 de ani, care a provocat tragedia.La data de 02 mai 2024, in jurul orei 21:55, Poliția…

Un tanar de 24 de ani, urmarit internațional pentru violența in familie, a fost prins și adus acasa pentru ispașirea pedepsei!

18:16, 20.03.2024 - In perioada 18-19 Martie 2024, cinci persoane, urmarite internațional, au fost aduse in Romania pentru a-și ispași pedeapsa. Printre cei cinci romani pe numele carora au fost emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea sau de arestare preventiva, se numara și un tanar de 24 de ani din Cluj.…

Accesul la avort in județul Hunedoara: O realitate complicata pentru femeile in cautare de servicii medicale

22:50, 10.03.2024 - In ciuda legislației care garanteaza dreptul la avort in Romania, situația in județul Hunedoara demonstreaza o realitate dificila pentru femeile aflate in cautarea acestui serviciu esențial. Datele furnizate de Asociația Moașelor Independente dezvaluie un peisaj complex, in care accesul la avort…

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?