Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Impotriva intolerantei in scoli

Publicat:

Orice scoala care ii invata pe copii intoleranta fata de alte religii va fi inchisa". Este anuntul facut de premierul britanic. spune ca este ingrijorart pentru ca numarul elevilor indoctrinati in unitatile de invatamant a crescut considerabil. Si asta in contextul in care oamenii au inceput sa iasa in strada pentru a protesta fata de valul foarte mare de refugiati ce aleg ca destinatie finala.

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

Marea Britanie da voie Ucrainei sa loveasca in interiorul Rusiei cu armele pe care i le da. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

09:15, 03.05.2024 - Ministrul de Externe britanic David Cameron a declarat in timpul vizitei facute joi la Kiev ca Ucraina se apara "cu inverșunare" impotriva invaziei ilegale a Rusiei și ca "nu poate fața singura". In acest context, el a spus ca Ucraina poate folosi armele furnizate de Marea Britanie pentru a lovi in…

Primul vaccin impotriva cancerului folosind tehnologia ARN mesager, testat cu succes pe pacienți cu melanom

20:05, 27.04.2024 - Un barbat din Marea Britanie este printre primii care au primit un vaccin experimental mRNA conceput pentru a preveni recurența cancerului de piele melanom. Steve Young, un muzician in varsta de 52 de ani, a avut anterior extirpat un melanom in stadiul II și a declarat ca vaccinul reprezinta „cea mai…

David Cameron spune ca Marea Britanie va continua sa vanda arme Israelului

10:56, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in ciuda apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, preluat de Agerpres.

Marea Britanie exclude orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel

05:01, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in pofida apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici

18:10, 31.03.2024 - Cercetatorii din Marea Britanie au dezvoltat LungVax, primul vaccin din lume impotriva cancerului pulmonar, deschizand noi perspective in lupta impotriva principalei cauze de mortalitate prin cancer. The post INOVAȚIE Primul vaccin impotriva cancerului pulmonar dezvoltat de cercetatorii britanici first…

David Cameron nu vrea ca Marea Britanie sa trimita trupe in Ucraina: „Ar trebui sa evitam sa cream tinte evidente pentru Putin”

17:40, 09.03.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, si-a exprimat opozitia fata de trimiterea de trupe occidentale in Ucraina, chiar si pentru a forma acolo soldati, intr-un interviu pentru cotidianul german Suddeutsche Zeitung publicat sambata.

SUA si Marea Britanie au lansat noi lovituri asupra unor tinte houthi in Yemen

08:05, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lansat sambata lovituri impotriva a 18 tinte houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?