Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini apocaliptice: Cum au fost întâmpinați ucrainenii evacuați din China - Foto

Publicat:

Mai mulți cetațeni ucraineni au fost evacuați din Wuhan, unde in decembrie a izbucnit epidemia de coronavirus de tip nou. Ajunși in Ucraina, aceștia au fost intampinați de localnici cu violențe de neimaginat.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Macron il va presa pe Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra lui Putin: „Trebuie sa lucram cu China pentru a construi pacea”

17:10, 03.05.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron il va presa pe omologul sau chinez Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra Rusiei pentru a contribui la solutionarea razboiului din Ucraina, in timpul turneului european al liderului chinez de la inceputul lunii mai. Potrivit analiștilor insa, nu exista prea…

Imagini apocaliptice. Cel puțin 19 oameni au murit striviți de o autostrada, in China. Sute de salvatori au intervenit / FOTO

10:45, 01.05.2024 - Imagini apocaliptice in provincia sudica Guangdong din China. Cel puțin 19 oameni s-au stins din viața, dupa ce au fost striviți pe o autostrada. Sute de salvatori au intervenit la fața locului.

China a fost prinsa in fapt: Furnizeaza Rusiei tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte in razboiul din Ucraina

15:30, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Ucrainenii au lovit cu drone rafinarii de petrol din Rusia și au provocat incendii puternice. Imagini cu instalațiile in flacari

08:36, 12.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone șase regiuni din Rusia, inclusiv cea a Moscovei. Principalele ținte au fost instalațiile din industria petroliera. Un incendiu puternic a izbucnit la o rafinarie de petrol din orașul Oryol din Rusia, au anunțat marți autoritațile regionale, scrie The Kyiv Independent.

Escaladeaza 'micul razboi' dintre Polonia și Ucraina: ucrainenii se uita cu groaza la imagini/ VIDEO

07:05, 26.02.2024 - Aproximativ 160 de tone de cereale ucrainene au fost distruse intr-o gara poloneza, pe fondul protestelor ample ale fermierilor, in ceea ce un inalt oficial ucrainean a declarat duminica a fost un act de ”impunitate si iresponsabilitate”, transmite Reuters. Fermierii polonezi care protesteaza in…

VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producator de oțel din Rusia

22:05, 24.02.2024 - Ucraina revendica sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia, relateaza AFP și news.ro. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).Imagini postate pe retele…


Ce parere ai despre aceasta stire?