Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania vrea ca statele UE cu un grad ridicat de îndatorare să-şi reducă datoria cu 1% din PIB pe an / Țările cu cel mai ridicat nivel al datoriei guvernamentale

Publicat:

Planificata reformare a reglementarilor fiscale din UE ar trebui sa solicite guvernelor tarilor cu un grad ridicat de indatorare sa-si reduca in fiecare an datoria cu cel putin 1% din PIB, se arata intr-un document al autoritatilor germane consultat de agenția Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

NOI REGULI Tarile UE au aprobat noi reguli mai relaxate privind datoria publica si deficitul bugetar

08:51, 05.05.2024 - Statele UE au adoptat recent, cu titlu definitiv, noi reguli care reglementeaza nivelul datoriei publice pe care o tara UE o poate acumula si marimea deficitului bugetar permis... The post NOI REGULI Tarile UE au aprobat noi reguli mai relaxate privind datoria publica si deficitul bugetar first appeared…

datoria statului a crescut puternic/ Un nou nivel record

10:50, 01.05.2024 - Datoria publica a Romaniei a crescut puternic in luna februarie, cu circa 40 de miliarde de lei, de la 801,69 miliarde lei in ianuarie la 841,29 miliarde lei, potrivit datelor analizate de Profit.ro, relateaza News.ro. Cresterea rapida a datoriei la inceputul anului are loc ca urmare a strategiei Finantelor…

Romania, campioana europeana la importul de roșii din Turcia, deși au avut cel mai ridicat nivel de pesticide. Situație halucinanta

10:25, 17.04.2024 - Asta in contextul in care, in anul 2022, roșiile turcești au avut cel mai ridicat nivel de pesticide .Cu toate astea, exportatorii turci se așteapta la o creștere a cererii de tomate din producția interna pe piața europeana, asta pentru ca, spun aceștia, producția europeana este in scadere.In importul…

Țarile UE s-au imparțit in doua tabere 'pentru' și 'impotriva' energiei nucleare. Cu cine s-a aliat Romania

00:00, 07.03.2024 - Statele membre ale UE au poziții divergente cu privire la energia nucleara: o tabara, condusa de Franța, insista pentru promovarea tehnologiei, iar cealalta, condusa de Germania și Austria, susține in schimb ca sursele de energie regenerabila (SRE) ar trebui sa fie prioritare, transmite Reuters, conform…

Țarile UE, divizate: O tabara, din care face parte și Romania, vrea politici mai puternice pro-nucleare, iar cealalta cere mai multa energie regenerabila

12:40, 05.03.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt imparțite in doua tabere relativ egale in ceea ce privește promovarea energiei nucleare. Luni, in cadrul Consiliului miniștrilor energiei, țarile UE s-au aratat extrem de divizate pe acest subiect, tabara pro-energie nucleara, din care face parte și Romania,…

Reuters: Statele UE sunt imparțite in ceea ce privește folosirea energiei nucleare. Romania și alte 11 țari susțin tehnologia

19:05, 04.03.2024 - Statele membre UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania, facand in schimb presiuni pentru prioritizarea surselor de energie regenerabila, transmite Reuters, preluat…

Datoria globala a atins un nivel record de 313.000 de miliarde de dolari

20:05, 22.02.2024 - Un indicator ce masoara Nivelul datoriei mondiale arata ca aceasta a crescut in trimestrul patru din 2023 pana nivelul record de 313.000 miliarde de dolari, iar statele in curs de dezvoltare au inregistrat un nou varf al raportului datorie/PIB, se arata intr-un raport al Institutului International pentru…

Zeci de romani s-au dat drept refugiați de razboi ucraineni in Germania și au primit bani

17:50, 14.02.2024 - Zeci de romani impostori au fost prinși in Germania in timp ce pretindeau ca sunt refugiați din Ucraina și ca au nevoie de ajutor. Au primit bani și cazare. Romanii s-au prezentat in locurile unde autoritațile au oferit ajutor refugiaților. Au spus ca sunt plecați din zona de conflict și au nevoie de…


Ce parere ai despre aceasta stire?