Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GastroArt: Crochete de oua (reteta interbelica)

Publicat:

Se fierb 6 oua tari, se curata de coaje si se dau prin masina sau se toaca marunt. Se amesteca apoi cu 2 oua crude, o lingura de pesmet fin, sare, piper, frunza de patrunjel marunt si o lingura 2 de smantana groasa, dupa consistenta compozitiei. Ca sa fie mai gustoase, adaugam, daca avem la indemana, ceva ciuperci tocate foarte marunt si inabusite in unt. Din aceasta compozitie formam carnaciori, se dau prin pesmet si se prajesc in untura foarte fierbinte. Se servesc ca garnitura la orice fel de ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de la manastire pentru laptele auriu, remediul antic impotriva racelii, insomniei și problemelor pielii

13:45, 16.04.2024 -  Aceasta bautura minune, preparata cu ingrediente naturale, este recomandata nu doar pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, dar și pentru cei care iși doresc un somn liniștit sau o piele sanatoasa și stralucitoare. Preparatul este ușor de realizat acasa și poate fi folosit cu incredere…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert tradițional ca la carte pentru luna martie

11:25, 28.02.2024 - Mucenicii se sarbatoresc an de an la data de 9 martie atunci cand Biserica Ortodoxa ii praznuiește pe cei 40 de Sfinti Mucenici. Insa, gospodinele desavarșite iși pregatesc inca de pe acum rețeta preferata a acestui desert. Iata rețeta de mucenici muntenești a Roxanei Blenche. Cum sa prepari un desert…

Rețeta de mucenici cu nuca de cocos. Desert rapid și delicios pentu luna martie

15:20, 20.02.2024 - In luna martie se sarbatoresc Sfinții 40 de Mucenici din Sebastia, iar multe gospodine știu ca este important sa faca desertul „simbol” cu aceasta ocazie. Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de mucenici cu nuca de cocos. De ce imgrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

Biscuiți divestivi, home made: O rețeta simpla pentru o gustare sanatoasa

09:56, 12.02.2024 - Textura lor ușor sfaramicioasa, gustul dulce-sarat și ideea ca sunt mai ”sanatoși” decat oricare alții, au facut din biscuiții digestivi nu doar o mare moda, ci și un fel de a gati o prajitura fara blat copt, de exemplu. Cum? Daca nu ați incercat inca, va

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?