Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO și VIDEO. Leacul bunicilor e acum "vedetă" la JO 2016. Sportivii de la Rio, încântaţi de tratamentul cu ventuze: "Mă scuteşte de multă durere!"

Publicat:

Mai multi sportivi americani participanti la JO de la Rio au pe spate si pe umeri echimoze cu forma circulara care indica faptul ca folosesc tratamentul cu ventuze, ei declarandu-se incantati de efectele acestei terapii, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Periimplantita: Cauze și tratament recomandat

19:15, 01.05.2024 - De cele mai multe ori, pacienții care au trecut recent prin intervenția de implant dentar au tendința de a crede ca nimic nu le mai poate afecta zambetul. In realitate, implantul dentar se ingrijește cu responsabilitate, printr-o igiena riguroasa, completata de vizite regulate la stomatologie. Poți…

Cu ce se ocupa parinții lui Victor Cornea. Andreea Balan a mers la Sibiu și i-a cunoscut deja

15:01, 28.04.2024 - Victor Cornea și Andreea Balan traiesc o frumoasa poveste de iubire de aproximativ un an de zile. S-au mutat impreuna, iar artista deja i-a cunoscut pe parinții iubitului ei. Anul trecut, Andreea Balan și Victor Cornea s-au afișat ca un cuplu. De atunci sunt de nedesparțit, jucatorul de tenis s-a mutat…

Tratamentul pentru un pacient cu botulism, gasit tocmai la Chișinau. Niciun spital din țara nu avea leacul

09:11, 24.04.2024 - Cazul unui barbat din Urlati (Prahova), infectat cu botulism dupa ce a mancat conserve de peste, a pus in alerta spitalele din țara. Nicaieri nu a fost gasit tratamentul, așa ca s-a apelat la ajutor din Republica Moldova.

Xtra Night Show. Oana Lis iși vinde lucrurile din casa. Vedeta are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: ”Nu sunt atașata” / VIDEO

23:55, 02.04.2024 - Oana Lis iși vinde lucrurile din casa pentru a avea mai mulți bani. Tratamentele costisitoare ale lui Viorel Lis ii fac sa se descurce tot mai greu, motiv pentru care vedeta incearca diferite metode pentru a se descurca.

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Oana Roman, un munte de durere. Ce s-a intamplat cand sicriul Mioarei Roman a fost coborat in groapa

20:35, 26.02.2024 - Oana Roman a fost un munte de durere la inmormantarea mamei sale. Vedeta, protagonista unor scene tulburatoare, in momentul in care sicriul Mioarei Roman a fost coborat in groapa. Oana Roman, un munte de durere la inmormantarea mamei sale I-a fost exemplu in viața și nu a ezitat niciodata sa recunoasca…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?